Appartement niet te koop Helchteren Broekerveld 50 bus 2

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

NIEUWE PRIJS!!! DAARENBOVEN IS VOOR DIT APPARTEMENT KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK WAARDOOR DIT EEN ZEER INTERESSANTE OPPORTUNITEIT WORDT. BESLIST EEN BEZICHTIGING WAARD!

Gepubliceerd op 31-12-2013

Appartement met 2 slaapkamers.

Dit recent appartement uit 2004 werd zeer mooi afgewerkt met degelijke materialen en beschikt over al het noodzakelijke comfort. Een grote troef van dit appartement is ongetwijfeld de zuidelijk georiënteerde tuin met een mooi terras, welke uitnodigt om te genieten van mooie zomeravonden. De doordachte inrichting schept een groot ruimtegevoel en een sterke verbondenheid met het aansluitend terras.Het appartement beschikt over een moderne, praktische open keuken die volledig ingericht werd met kwaliteitsvolle apparatuur van AEG (frigo, keramische kookplaat, combi-oven, dampkap, aansluiting voor vaatwasser) en een gezellige woonkamer die direct in verbinding staat met het deels overdekt terras door grote raampartijen. Daarnaast beschikt het over een hal met bergkast, een moderne deels betegelde badkamer met bad/douche en een badkamermeubel, 2 slaapkamers met laminaatvloer, een apart toilet en een berging met kasten. Tot slot beschikt dit appartement over een garage en 2 aparte ingangen.

Ligging en Omgeving

Deze woning situeert zich in een rustige doodlopende straat met een speelpleintje nabij het centrum van Helchteren en in de directe nabijheid van het kasteel Ter Dolen, Molenheide, diverse ontspanningsmogelijkheden en fietsroutes. Er is een vlotte verbinding met de E314 en de Grote Baan naar Hasselt. Een ideale uitvalsbasis dus voor woon-werkverkeer of een rustgevende fietstocht in de buurt! De kindvriendelijke en centrale ligging maakt dit appartement uiterst geschikt voor gezinnen met kinderen of personen die een gelijkvloerse woning met een klein tuintje zoeken.

Adres

Broekerveld 50b2
3530 Helchteren

Details

Woningtype: gelijkvloers appartement met tuin
Bebouwing: half open
Ligging: rustig nabij centrum
Oppervlakte terrein: 2a60
Bewoonbare oppervlakte: 85m2
KI: 705 (klein beschrijf mogelijk)
EPC: 233 kWh/m2
Bouwjaar: 2004
Huidige toestand: perfect in orde
Vraagprijs: 199. 500 €
Stedenbouwkundige bestemming: woongebied
Dagvaardiging voor stedenbouwkundige overtreding: nee
Bouwvergunning: ja
Verkavelingsvergunning: ja
Recht van voorkoop: nee

Indeling : Badkamer , Berging , Garage , Keuken , Slaapkamer (2) , Toilet , Tuin , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
902704
01-01-2014
Halfopen
€ 448,13
89,00 m²
260,00 m²
2004
Zuid
Ja conform
Nee
Ja
223 kWh/m²
icon epc epc_C
20131223-0001505056-00000007-2
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Helchteren in je mailbox

End Code