Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Nieuwbouw appartement niet te koop in Heule, Mellestraat 22 / 23

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Appartement van 80,22 m² op de tweede verdieping VERKOCHT

Gepubliceerd op 17-1-2018

Nieuwbouw appartement op verdieping 2.

Prachtig en gezellig gelegen nieuwbouwappartement verkocht! 

 

In nieuwbouwproject 'Hof ter Melle' bouwen we ruime hedendaagse appartementen in een rustige kindvriendelijke buurt. In de Mellestraat in Heule vind je alles wat je nodig hebt om de perfecte balans te vinden tussen je job, je gezin en jezelf. In het rustige Heule is dit vooral voor gezinnen met (jonge) kinderen een droomkans. In de buurt zijn verschillende basisscholen te vinden, net als heel wat recreatiemogelijkheden, zoals een zwembad. Het complex is opgetrokken in een moderne, hedendaagse stijl telt in het totaal drie appartementsblokken.

De bewoners genieten van de kalmte in het dorp, zonder dat ze het gevoel hebben afgelegen te zijn. Voor een vlotte verbinding zijn de ring R8 rond Kortrijk en de autostrade E17 in de buurt. Liever met openbaar vervoer? Ook geen probleem, want er is een bushalte vlakbij.
De residenties beschikken over een grote gemeenschappelijke tuin van meer dan 2000m². Bovendien ligt Heule, een dorp met verder alle nodige voorzieningen, op amper 4 kilometer van het centrum en de gezellige stad Kortrijk.
Het is een unieke combinatie van afzonderlijk wooncomfort en tijdloze architectuur. De entiteiten hebben verschillende oppervlaktes. In de ondergrondse garage zijn er gemeenschappelijke fietsenstallingen en 2 bergingen aanwezig. Daarnaast is er mogelijkheid tot aankoop van parkeerfaciliteiten, zowel ondergronds als bovengronds. 

De inrichting van de wooneenheden gebeurt met kwalitatief hoogstaande materialen, die uiteraard aan de eisen en smaakvoorkeuren van de koper kunnen worden aangepast. Het voldoet aan de strengste bouw- en energiecriteria en dankzij de doorgedreven isolatie zal het E-peil van 70 zorgen voor een zeer laag energieverbruik, en dat zonder in te boeten aan de wooncomfort.

  Alle informatie omtrent dit project is te verkrijgen in ons kantoor te Izegem !

 

Indeling

Blok A: 15 appartementen 
Blok B: 12 appartementen 
 

Troeven

- Rustig doch centraal gelegen
- Open keuken wordt aangepast aan smaakvoorkeuren eigenaar

- Vlotte verbinding (R8 en E17)
- Openbaar vervoer op wandelafstand
- Kindvriendelijke buurt
- Terrassen zuid gericht 

- Wooncomfort en tijdloze architectuur in één
- 4 km van centrum en gezellige stad Kortrijk

Indeling : Slaapkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1639970
2 Appartement 23
In aanvraag
In aanvraag
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Heule in je mailbox