Woning niet te koop Houthalen Anjerstraat 21

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

RUSTIG GELEGEN RUIME WONING TE HOUTHALEN-OOST

Gepubliceerd op 11-8-2015

Woning met 3 slaapkamers.

 

Indien u ruimte en rust zoekt, dan is deze woning uit 1980 misschien iets voor u. Op het gelijkvloers biedt deze woning een volwaardige wooneenheid met voldoende ruimte voor een gezin. Het gelijkvloers bestaat uit:

Een inkomhal met een gastentoilet, welke toegang verschaft tot de ruime woonkeuken. Een ingerichte doch op te frissen keuken, welke in verbinding staat met de ruime leefruimte. Een mooie leefruimte met een haardcasette op hout, wat garant staat voor gezellige winteravonden. Via een schuifraam komt u vanuit de leefruimte op het overdekte terras. 3 slaapkamers, waarvan 2 met ingebouwde kasten. Een volledig uitgeruste badkamer met bad, douche, toilet, wastafel. Een berg-/wasruimte.

 

De zolderverdieping werd omgetoverd tot een ruime studio/appartement, waardoor de woning uitermate geschikt is als kangeroewoning of als woning voor een groot gezin, maar ook voor iemand die een beroepsactiviteit aan huis wilt uitoefenen. De verbouwing werd recent uitgevoerd (enige kleine afwerking is nog nodig) en werd zeer modern opgevat.

 

Deze ruime open bebouwing op een perceel van 6a58 wordt omgeven door een mooie tuin met een zonnig overdekt terras, waar het genieten is van de zomerse avonden. Achter de woning ligt nog een tuinhuisje en een ruime garage.

 

 

Ligging

 

Deze interessante woning ligt in een rustige straat nabij het centrum van Houthalen-Oost, nabij de recreatiedomeinen Hengelhoef en Kelchterhoef en op slechts enkele km’s van het gezellige Genk. In de ruime omgeving vindt u dan ook voldoende faciliteiten (scholen, openbaar vervoer, winkels, …) en ontspanningsmogelijkheden. De ligging garandeert daarenboven een vlotte verbinding met de E314.

 

Adres

 

Anjerstraat 21

3530 Houthalen

 

Details

 

Woningtype: Eengezinswoning

Bebouwing: Open

Ligging: rustig, nabij het centrum

Huidige toestand: instapklaar, licht op te frissen

Oppervlakte terrein: 658 m 2

KI: 959

EPC: 308 kWh/m 2 jaar

Bouwjaar: 1980

CV: gas

Vraagprijs: 250.000€

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied

Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding: nee

Bouwvergunning: ja

Verkavelingsvergunning: nee

Recht van voorkoop: nee

As-built attest: nee

Watertoets: niet overstromingsgevoelig gebied

Indeling : Badkamer , Berging , Garage , Keuken , Slaapkamer (3) , Terras , Toilet , Tuin , Tuinhuis , Wasplaats , Woonkamer , Zolder
  • Detailinfo
  • Financieel
1108809
Open
240,00 m²
658,00 m²
1980
Ja niet conform
Nee
Ja
308 kWh/m²
icon epc epc_D
20140919-0001664418-00000003-2
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Houthalen in je mailbox

End Code