Appartement niet te koop in Honfleur A Knokke-Heist

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Charmant appartement met zonnig terras, zeer goed en rustig gelegen in een doodlopende zijstraat van de Lippenslaan te Knokke.

Gepubliceerd op 29-9-2016

Appartement met 2 slaapkamers op verdieping 2.

Charmant appartement met zonnig terras, zeer goed en rustig gelegen in een doodlopende zijstraat van de Lippenslaan te Knokke. Indeling van dit recent appartement: inkomhal, lichtrijke ruime living, open keuken voorzien van alle apparaten, wasplaats/berging, zonnig en zuid-gericht balkon, 2 ruime slaapkamers met elk toegang tot het balcon achteraan, badkamer met toilet en een apart gastentoilet. Privatieve berging en fietsenstalling aanwezig in het gebouw. Mogelijkheid tot aankoop van een uitstekend gelegen ondergrondse garagebox (€50.000) op niveau -1. De garage is gelegen vlak voor de autolift! Kortom het ideale appartement voor diegene die een rustig gelegen appartement zoekt op wandelafstand van het strand en de winkels.

Indeling : Badkamer , Berging , Fietsenberging , Garage , Inkomhal , Kelder , Lift , Living , Open keuken , Slaapkamer (2) , Terras (2) , Toilet (2)
  • Detailinfo
  • Financieel
1322544
bij akte
Honfleur A
Gesloten
62,00 m²
2002
2 Appartement 0
Ja
98 kWh/m²
icon epc epc_A
20161006-0001900813-1
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Knokke-Heist in je mailbox

End Code