Penthouse niet te koop in Residentie Albatros Knokke Lichttorenplein 16 / 8.1

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Exclusief Penthouse met zeezicht op TOP locatie in Knokke

Gepubliceerd op 2-8-2022

Penthouse met 2 slaapkamers op verdieping 8.

Genieten op jouw terras van een heerlijk ontbijt met als decor een schitterende zonsopgang en een magnifiek zeezicht? Het kan zomaar in dit exclusieve penthouse. Gelegen op de achtste en negende verdieping biedt het terras aan de voorzijde zowel een zalig uitzicht op Knokke-strand en het Zwin, alsook een prachtige view over de daken van de stad. Wil je liever aperitieven in de avondzon dan kan dit op het terras aan de achterzijde, waar je uitkijkt op de zee aan de westkant.

In de woonkamer is het gezelligheid troef. Waar we in de wintermaanden lekker knus voor het gashaardvuur gaan zitten, zetten we in de zomermaanden de schuifdeuren wagenwijd open om aansluitend op het terras te kunnen vertoeven.

Het absolute centrum van dit penthouse is ongetwijfeld de kwalitatief ingerichte keuken, waar het kookeiland een ware magneet is voor de gasten.

Dit duplex-appartement is voorzien van twee badkamers. Een kleinere op de benedenverdieping, uitgerust met toilet en douche en nog eentje op de bovenverdieping waar een ligbad aanwezig is.

Nog op de bovenverdieping vinden we de twee slaapkamers terug, waar je voor het slapen gaan de zee nog even kan spotten.  Verder is er nog een apart toilet aanwezig alsook twee bergruimtes met voorziening van wasmachine en droogkast.

Dit exclusieve penthouse is gelegen op een TOP locatie in Knokke, slechts enkele stappen verwijderd van het strand, met bovendien de mogelijkheid om in het bijhorende garagecomplex “Lichttorenplein” een afgesloten garage met automatische poort, aan te kopen voor een meerprijs van 120.000 €.

Interessant om weten is dat het appartement volledig bemeubeld wordt verkocht met inbegrip van alle aanwezig toestellen (3 x Televisie, wasmachine, droogkast, diepvries, 2 professionele wijnkoelers, …)

Wil je dit pareltje zelf eens komen bezichtigen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen op 0479/ ... (toon)

Graag tot binnenkort!


 

Indeling : Badkamer (2) , Berging (2) , Garage , Keuken , Slaapkamer (2) , Terras (2) , Toilet (2) , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
3285860
Na akte
Residentie Albatros
98,94 m²
2014
8
Ja conform
Ja
113,63 kWh/m²
icon epc epc_B
/
31043-G2013_123/EP07996/E225/D02/SD001
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Knokke in je mailbox

End Code