Verkocht in Res. White Princess Koksijde Koninklijke Baan 101

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Res. White Princess - FASE 4 VOLLEDIG UITVERKOCHT!! - Koksijde-Bad - EXCLUSIEVE ARCHITECTUUR !!

Gepubliceerd op 30-12-2017

Nieuwbouw project met 1 slaapkamer.

In de eigentijdse en fascinerende architectuur van Residentie White Princess vindt Koksijde een perfecte link met zijn verleden. Iedereen kent de twee bootgebouwen La Péniche en La Normandie, gebouwd in het interbellum en sedert 10 maart 1994 beschermd als monument. Ook de bijzondere architectuur van Residentie White Princess refereert aan een boot die door de golven klieft. Zijn bovenste verdiepingen rijzen als statige scheepsdekken in trapvorm boven de voorsteven uit. Schoon schip Het duinenpatroon aan de voorkant van deze gracieuze witte parel suggereert evenwel dat Residentie White Princess, net als zijn illustere voorgangers in de duinen tussen Koksijde en Oostduinkerke, gestrand is om hier aan de Koninklijke Baan te blijven. Gelukkig. Met Residentie White Princess komt er, in hartje Koksijde, een beeldbepalend derde luik aan een voor de Belgische kust unieke architecturale triptiek. Royale gratie De blanke, ranke Residentie White Princess heeft de uitstraling van een cruiseschip. Wie aan boord gaat, vaart wel!
U geniet van de dynamiek van Koksijde-Bad, en wandelt van hier naar zee en strand.  De gestileerde afwerking met kwalitatieve materialen heeft al het overbodige weggespoeld. Dit is ‘prinses-heerlijk' genieten.
Kom aan boord. Gun uzelf en uw gezin een zee van zaligheden aan de Belgische kust, in Koksijde. In Residentie White Princess vindt u een zalige thuishaven. U gooit hier uw anker uit.
 



FASE 4:



Te koop in de 4de fase: studio’s, 1 en 2 slaapkamer appartementen en 2 penthouses met 3 slaapkamers, allen met ruim zonneterras. Tevens 6 gelijkvloers appartementen met grote zongerichte tuinen.
Aankoop mogelijk van garages en parkeerplaatsen.



Oplevering in 2020.


Indeling : Slaapkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1631932
Res. White Princess
Gesloten
Ja niet conform
Nee
Ja
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Koksijde in je mailbox

End Code