Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

5 nieuwbouw appartementen te koop in Kortrijk, Leiestraat 3

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Prachtig renovatie-project gelegen in het hartje van Kortrijk

Gepubliceerd op 6-4-2019

Nieuwbouw project.

Immo Francois en bouwheer BATHIment stellen u graag dit prachtige renovatie-project voor.

LYS, gelegen in hartje Kortrijk met uitzicht op het neo-gotisch stadhuis en de Grote Markt. Een historisch gebouw met prachtige authentieke uitstraling en klasse, op een boogscheut van de Grote Markt, het station, de verlaagde Leieboorden, de Broeltorens, het begijnhof en het stadspark van Kortrijk.

Kortrijk is een stad met vele troeven met een unieke mix van modern en historisch.

De gelijkvloerse verdieping met bijhorende kelder is vergund als appartement, maar kan ook vergund worden als handelsruimte voor kleinhandel (geen horeca) of een kantoor.
Verdieping 1, 2 en 3 bestaan telkens uit 1 appartement met balkon. De 4de verdieping betreft een penthouse, deels onder de oude dakconstructie gelegen en heeft aan de zuidwestzijde een greenhouse met bijliggend terras en wijds uitzicht.   
Alle appartementen hebben een gevelbreedte van 13m met lateraal uitzicht op de Grote Markt. Op de achterzijde kijkt u uit op het historische stadhuis.

Bart Lens en Thijs Prinsen zijn beiden gepassioneerd door renovatieprojecten. Het aanpassen van waardevolle historische panden aan de actuele noden en woonbeleving weten ze door hun jaren ervaring, in harmonie te brengen met de historische dimensies, dewelke terug te vinden zijn in deze panden. Zij behouden bij dit renovatieproject alle unieke historische elementen, zowel binnenin als op de gevel. De renovatie is van hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan de laatste normen met betrekking tot isolatiewaarde en energie-efficiëntie. De appartementen worden casco opgeleverd.

Voor verdere inlichtingen over dit project, aarzel zeker niet om ons te contacteren of om een bezoekje te brengen op kantoor, om de plannen en foto's in te kijken. 

Troeven
- Unieke locatie
- Afwerking zelf te bepalen
- Behoud van authentieke elementen

Plan vandaag nog uw afspraak voor deze 5 parels! 

  • Detailinfo
  • Financieel
1798409
bij definitieve oplevering
Gesloten
€ 290.000
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Inventaris van bouwkundig erfgoed
/
Woongebied
Niet van toepassing
Nee
/
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te koop
Bewaar

Kortrijk

€ 299.000

Project Te koop
Bewaar

Heule

€ 288.833

Project Te koop
Bewaar

Kuurne

€ 250.000 - 300.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Kortrijk in je mailbox