Nieuwbouw project te koop in Kruibeke Kromstraat 22

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Ruim en energiezuinig wonen met zicht op de velden

Gepubliceerd op 30-5-2023

Nieuwbouw project.

Ruim en energiezuinig wonen in een landelijke omgeving? Dat kan in deze prachtige open bebouwingen in de Kromstraat in Kruibeke.

Deze vrijstaande woningen in moderne architectuur worden sleutel-op-de-deur gerealiseerd en hebben met +200 m² woonoppervlakte veel te bieden.

O.a. een lichtrijke open ingedeelde woonkamer, volledig ingerichte eilandkeuken en badkamer, ruime zuid gerichte tuin met mooi landelijk vergezicht, 4 ruime mooie slaapkamers, enkele of dubbele garage en heel wat opbergruimte. 

Deze woningen hebben een zeer gunstig E-peil en worden uitgerust met o.a. een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Jouw nieuwe thuis wordt energie-efficiënt en dat wordt ook fiscaal beloond.

We realiseren jouw nieuwe thuis met een vaste prijs en oplevertermijn. De binnenafwerking kan je afstemmen op jouw smaak en voorkeuren. Onze klantenbegeleider staat voor je klaar tijdens het hele realisatietraject. 

  • Detailinfo
  • Bestanden
  • Financieel
3308043
Bij oplevering
Open
2023
Zuid
99 kWh/m²
icon epc epc_A
/
Bouw vergund
Niet van toepassing
/
/
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Handelspand Te koop
Bewaar

Aalst

€ 425.000

Handelspand Te huur
Bewaar

Aalst

€ 1.750

Villa Te koop
Bewaar

Los Nietos

€ 359.900

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Kruibeke in je mailbox

End Code