Woning niet te koop Kuurne Harelbeeksestraat 38-42

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Opbrengsteigendom, bestaande uit 5 appartementen.

Gepubliceerd op 7-10-2017

Woning met 12 slaapkamers.

Dit pand in de Harelbeeksestraat bestaat uit 5 appartementen, een bijhorende garage en autostaanplaatsen op het binnenplein. Vier appartementen zijn vernieuwd, voorzien van alle comfort en volledig up-to-date, verhuurd aan goede huurders en aldus geschikt om nog vele jaren probleemloos verder te verhuren .
Eén ervan is te vernieuwen en daarom niet verhuurd.
Opbrengst: ong. 4 % netto.
Beschrijving van de appartementen:
38/2:
Via de inkomhal (nr. 38/1 en 38/2) komen we bovenaan de trap in de inkomhal van het appartement (200 m²). Achteraan bevindt zich een ruime keuken en een 1ste slaapkamer met bijhorende badkamer. Op deze verdieping is er vooraan een apart toilet, een wasplaats en een grote leefruimte. Op de bovenliggende verdieping zijn er een 2de badkamer en 2 slaapkamers. EPC: 515 kWh/m².jaar.
38/1:
Dit gelijkvloers appartement van 107 m² bestaat uit een zeer ruime living, buitendeur naar een terrasje, apart toilet, ruime keuken (met o.a. oven, frigo, diepvries, keramische kookplaat en dampkap) en één grote slaapkamer. EPC: 543 kWh/m².jaar.
40/1
Dit ruim appartement (113 m²) is bereikbaar via een inkomhal beneden, die leidt naar de 1ste verdieping. EPC: 548 kWh/m².jaar.
42/1
Dit appartement op het gelijkvloers (110 m²) heeft aan de straatzijde een ruime living met open keuken. Achteraan is er een badkamer (met ook aansluiting van de wasmachine) en 2 ruime slaapkamers. Bij dit appartement hoort eveneens een terrasje. EPC: 314 kWh/m².jaar.
42/2
Dit appartement (180 m²) heeft een garage en een afzonderlijke ingang aan de linkerkant van het gebouw vooraan. Op de 1ste verdieping is er een apart toilet, de keuken, een wasplaats en een ruime living met een trap naar het slaapgedeelte, dat iets hoger gelegen is, boven de doorrijpoort. Daar zijn de nachthal, 4 ruime slaapkamers en een badkamer. Er is eveneens een zolder. Dit appartement is te vernieuwen en daarom niet verhuurd. EPC: 1.047 kWh/m².jaar.

Indeling : Slaapkamer (12)
  • Detailinfo
  • Financieel
1604175
665,00 m²
In aanvraag
In aanvraag
Nee
/
Woongebied
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Kuurne in je mailbox

End Code