Woning niet te koop Kuurne Nieuwenhuyse 12

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Instapklare gezinswoning met 4 slaapkamers, garage en tuin.

Gepubliceerd op 30-7-2014

Woning met 4 slaapkamers.

Deze woning is gelegen nabij de groene zone van het sportpark van Kuurne, waar zich o.a. tennisvelden, zwembad, speelplein en voetbalterreinen bevinden. De elektriciteit in de woning werd volledig vernieuwd.
Via de inkomhal (met bezoekerstoilet) betreden we de L-vormige leefruimte (salon en eetplaats) met achteraan een groot schuifraam, waardoor we directe toegang hebben tot de veranda en direct zicht hebben op de veranda en de tuin (9 m breed). Aansluitend is er de moderne keuken (met o.a. ingebouwde oven, gasfornuis, dampkap en frigo) met een ontbijtruimte. Aansluitend is er de berging, die ook vanuit de tuin toegankelijk is. Er is een ruime veranda aangebouwd en recent werd het terras (ong. 26 m²) vernieuwd. Links van de woning is er de oprijlaan en een garage (met achteraan de aansluiting voor de wasmachine). Van hieruit bereiken we de hoge en droge kelder (ong. 12 m²). Boven zijn er 4 slaapkamers (allen voorzien van laminaatvloeren) en een badkamer (met wastafel en ligbad met douchemogelijkheid). Er is eveneens een zolder. Klein beschrijf mogelijk.

Indeling : Slaapkamer (4)
  • Detailinfo
  • Financieel
951833
In aanvraag
In aanvraag
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Kuurne in je mailbox

End Code