Nieuwbouw project te koop in La Cala De Mijas calle cartajima x

Bewaar
vanaf € 399.000
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

One residences - instapklare appartementen.

Gepubliceerd op 20-1-2020

Nieuwbouw project.

Een harmonieuze combinatie van luxueuze interieurkarakteristieken met een enorme buitenleefruimte. Kwaliteit komt voor kwantiteit, waardoor de weinige gelukkige eigenaars heel wat meer krijgen. 

In de ruime leefruimten vindt u een prachtig pallet van subtiele tinten en texturen die een aanvulling zijn op de adembenemende omgeving van weelderig groen en kristalhelder blauw. Er is grondig aandacht besteed aan elk detail dat aanwezig is voor uw ultiem comfort.

Al de slaapkamers die groter zijn dan gemiddelde slaapkamers hebben een privébadkamer en in de hoofdslaapkamer vindt u een inloopkast, regendouche en een dubbele wastafel. De slaapkamers zijn heerlijke, private toevluchtsoorden met een overvloed aan heerlijk binnenstromend licht. De moderne luxekeukens zijn niet alleen functioneel, maar ook mooi qua stijl en lay-out en zijn uitgerust met NEFF-apparaten en ontwerpen die aanbevolen zijn door Gunni & Trentino.

Binnenzwembad - luxe spa - volledig geëquipeerde gym - business center - private cimema - golf simulator - bar - kids zone - concierge - shuttle bus - security - wijnbar

Daar de prijzen dagelijks wijzigen is het voor ons niet haalbaar om onze site up to date te houden.
Stuur ons bij interesse een mail en dan bezorgen we u asap een prijslijst van alle beschikbare appartementen geldig op die dag.
 

  • Detailinfo
  • Bestanden
  • Videos
  • Financieel
2038018
vanaf € 399.000
2020
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te koop
Bewaar

Mijas

€ 350.000 - 400.000

Project Te koop
Bewaar

La Cala De Mijas

€ 350.000 - 400.000

Project Te koop
Bewaar

La Cala De Mijas

€ 350.000 - 400.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in La Cala De Mijas in je mailbox

End Code