Appartement niet te koop La Marina del Pinet ROAD 10

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Prachtig nieuwbouwproject op 800m van het strand

Gepubliceerd op 15-4-2019

Appartement met 2 slaapkamers.

In dit project van 44 appartementen zijn er nog appartementen met 2 slaapkamers beschikbaar.

Alle appartementen zijn voorzien van inkomhal, open keuken en living die uitgeven op het grote zonneterras en 2 badkamers. 

Alle appartementen kunnen gebruik maken van het grote gemeenschappelijk zwembad.

app. 2 slpk vanaf 136.000 euro keuken volledig geïnstalleerd badkamers volledig geïnstalleerd

Kom dit project mee ontdekken tijdens één van onze inspectietrips.

DE REGIO:

Ten zuiden van Alicante begint de Costa Blanca Zuid. Door het prachtige klimaat wordt er in deze omgeving veel internationaal gewoond. Hierdoor is het niet alleen in de zomer, maar ook in de winter een levendig gebied, waar alle winkels en restaurants het hele jaar door openblijven.

De grootste plaats in dit gebied is Torrevieja, met haar kilometerslange boulevard, met vele barretjes en restaurants. Hier is een overdekte dagmarkt, waar u dagelijks vele verse producten kunt kopen. De winkels in het centrum zijn zeker de moeite waard. Kortom; winkelen, lekker eten en uitgaan doe je in Torrevieja!

U vindt in dit gebied vele mooie uitgestrekte zandstranden, o.a. in La Marina, Guardamar del Segura, La Zenia en Campoamor.

Golfers kunnen hier hun hart ophalen, u vindt hier vele gerenommeerde golfbanen vlakbij elkaar, zoals Campoamor, Las Ramblas, La Finca, La Marquesa en Las Colinas Golf.

Volgens de UNESCO behoort deze regio tot de meest gezonde gebieden op aarde. Door de droge lucht wordt dit gebied speciaal aanbevolen voor mensen met problemen aan de luchtwegen of gewrichten.

Indeling : Slaapkamer (2)
  • Detailinfo
  • Financieel
1402111
In aanvraag
In aanvraag
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in La Marina del Pinet in je mailbox

End Code