Nieuwbouw appartement te koop in La Zenia 00

Bewaar
193.500
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Prachtig project van nieuwbouwwoningen gelegen in een rustige woonwijk, op minder dan vijf minuten rijden van het grootste winkelcentrum in de regio. (ref 3793)

Gepubliceerd op 20-2-2017

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers.

Dit project heeft een prachtige aangelegde gemeenschappelijke tuin met zwembad, bergingen en parkeerplaatsen voor de bewoners. Tevens is er een gemeenschappelijke fitnessruimte voor de bewoners.

De appartementen op de tussenverdieping hebben een terras aan de voor- en achterzijde van de woning, twee slaapkamers, twee badkamers.

De appartementen op de begane grond hebben een privé-tuin en op de appartementen op de bovenverdieping hebben een dakterras.

De locatie is zeer centraal. U bereikt vanuit deze plaats gemakkelijk en snel de diverse mooie zandstranden langs de kust of de golfbanen. En er zijn naast het grote winkelcentrum diverse kleinere centra op loopafstand met winkels, restaurants en supermarkten. In 10 minuten bent u in Torrevieja en in 35 minuten bereikt u het vliegveld van Alicante.

Kom dit project mee ontdekken tijdens een inspectietrip.

Momenteel beschikbaar:

2 slaapkamer appartement aan 142.000 euro (68m²) 3 slaapkamer appartement aan 193.500 euro (102m²)

 

DE REGIO:
Ten zuiden van Alicante begint de Costa Blanca Zuid. Door het prachtige klimaat wordt er in deze omgeving veel internationaal gewoond. Hierdoor is het niet alleen in de zomer, maar ook in de winter een levendig gebied, waar alle winkels en restaurants het hele jaar door openblijven.

De grootste plaats in dit gebied is Torrevieja, met haar kilometerslange boulevard, met vele barretjes en restaurants. Hier is een overdekte dagmarkt, waar u dagelijks vele verse producten kunt kopen. De winkels in het centrum zijn zeker de moeite waard. Kortom; winkelen, lekker eten en uitgaan doe je in Torrevieja!

U vindt in dit gebied vele mooie uitgestrekte zandstranden, o.a. in Guardamar del Segura, La Zenia en Campoamor.

Golfers kunnen hier hun hart ophalen, u vindt hier vele gerenommeerde golfbanen vlakbij elkaar, zoals Campoamor, Las Ramblas, La Finca, La Marquesa en Las Colinas Golf.

Volgens de UNESCO behoort deze regio tot de meest gezonde gebieden op aarde. Door de droge lucht wordt dit gebied speciaal aanbevolen voor mensen met problemen aan de luchtwegen of gewrichten.

Met zijn lange warme zomers en korte milde winters waarin de temperatuur meestal niet onder de 16 graden komt is de zuidelijke Costa Blanca de omgeving waar u heerlijk kunt genieten van de Spaanse zon!

La Zenia boulevard

Is het grootste winkelcentrum in de regio Alicante, met maar liefst 150 winkels!

Dit winkelcentrum, “Zenia Boulevard”, ligt in La Zenia op enkele kilometers van zee. Er zijn voor het winkelende publiek maar liefst 5.000 parkeerplaatsen.

U vindt in Zenia Boulevard vele bekende winkels, als de Mediamarkt, Zara, Masimo Dutti etc. Er is ook een vestiging van het Casino de Mediterraneo.
Op de bovenverdieping vindt u diverse restaurants, bars en een kinderspeelplaats/ opvang.

Indeling : Badkamer (2) , Keuken , Slaapkamer (2) , Terras , Tuin , Zwembad
  • Detailinfo
  • Financieel
1287714
€ 193.500
In aanvraag
In aanvraag
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Appartement Te koop
Bewaar

Orihuela

€ 199.900

Appartement Te koop
Bewaar

Orihuela

€ 150.000 - 200.000

Appartement Te koop
Bewaar

La Zenia

€ 189.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in La Zenia in je mailbox

End Code