Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Nieuwbouw huis te koop in Lauwe, Leiestraat

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Prachtige betaalbare nieuwbouw woningen met garage op 181m2

Gepubliceerd op 8-11-2018

Nieuwbouw huis met 4 slaapkamers.

Lauwe aan de Leie, bouwen aan de toekomst van Lauwe

Vlakbij de Leieboorden start een heel nieuw verhaal… Waar nu nog oude fabrieksterreinen en braakland is, komt binnenkort een frisse, nieuwe site met prachtige woningen. Deze woningen vormen de blikvanger van dit nieuwe woonproject.

Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant wordt de klemtoon gelegd op de kwalitatieve en stijlvolle uitstraling die nog naar uw eigen wensen kan afgewerkt worden.

Deze Type-2 woningen beschikken over 3 tot 5 slaapkamers, prachtige ruime leefruimte met veel lichtinval en aangename zuid-gerichte tuin. De tuin-en terrasaanleg zitten mee in de prijs waardoor de tuin prachtig mee geïntegreerd kan worden in het huis.

Een praktische troef voor dit project is dat alle huizen de mogelijkheid hebben tot doorgang naar de achterkant van de tuin, zowel de entiteiten met als zonder garage. Dit alles om aan uw comfort tegemoet te komen.

Dit project van 5 huizen bevindt zich dichtbij het centrum van Lauwe en maar geeft u toch het gevoel te wonen in een rustige groene leefomgeving door de nabijheid van de Leie en de vele fiets- en wandelroutes in de buurt. Uw woondroom wordt vanaf nu werkelijkheid.

Indeling : Badkamer , Garage , Slaapkamer (4) , Toilet (2) , Tuin
  • Detailinfo
  • Financieel
1744913
Gesloten
€ 250000 - 300000
71,00 m²
184,00 m²
181,00 m²
2017
Zuid
Nee
In aanvraag
In aanvraag
Nee
Nee
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Huis Te koop
Bewaar

Lauwe

€ 275.000

Huis Te koop
Bewaar

Lauwe

€ 274.370

Huis Te koop
Bewaar

Lauwe

€ 250.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Lauwe in je mailbox