Nieuwbouw woning niet te koop in Lemberge Melkerij 17

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Nieuwbouwwoningen: type half-open lage-energie (LOT17)

Gepubliceerd op 17-8-2015

Nieuwbouw woning.

BEIDE WONINGEN VERKOCHT!
Twee ruime (187m² woning-oppervlakte) half-open bebouwingen in opbouw in moderne strakke architectuur. Deze percelen met oppervlaktes van 431m² en 430m² zijn perfect zonnegericht (zuid-oriëntatie). De vlot te bereiken woningen zijn landelijk en rustig gelegen in een doodlopende straat onder de kerktoren van Lemberge (nieuwe kleinschalige verkaveling zijstraat burgemeester maenhautstraat) op fietsafstand van Merelbeke. De metselwerken zijn reeds afgerond. De oplevering is voorzien in de zomer van 2015. Deze lage-energiewoningen (E-peil +- 55, K-peil +- 35) bevatten 3 grote slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche en een apart toilet op de eerste verdieping.
Op het gelijkvloers een lichtrijke leefruimte met halfopen keuken en grote berging, inkom met vestiaire en garage. De volwaardige verdiepingruimte (er is geen schuine dakvorm) zorgt voor een maximaal benut van de bovenruimtes. De grote glaspartijen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Beperkte planwijzigingen zijn nog mogelijk. Voor verdere inlichtingen, plannen, lastenboek of detailprijzen gelieve contact op te nemen met VASTGOED SPRUYT: 0474/ ... (toon)

  • Detailinfo
  • Financieel
995577
Halfopen
€ 120.000,00
187,00 m²
187,00 m²
33,10 m
13,30 m
2014
Zuid
Ja conform
In aanvraag
In aanvraag
35
55
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
/
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Lemberge in je mailbox

End Code