Nieuwbouw appartement te koop in Loppem Heidelbergstraat 22 / 0.04

Bewaar
290.000
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Nieuwbouwappartement met 1 slaapkamer en ruim terras

Gepubliceerd op 24-2-2022

Nieuwbouw appartement met 1 slaapkamer.

Domein Heydelberg, de tweede fase van dit innovatief eigentijds project is gelanceerd op een historische site met unieke vergezichten te midden bossen en weiden, dit op een boogscheut van Brugge en op een absolute topligging te Loppem, met uitstekende verbinding naar E40/A10/E403, het dorp zelf en Brugge centrum. Op het uitgestrekt domein reiken verleden en toekomst elkaar de hand : het kasteel Villa Madonna en het herenhuis Barbier, de dato 1910, worden gerestaureerd. Daarrond worden een aantal vrijstaande appartementsgebouwen opgericht in een hedendaagse en tijdloze architectuur, met bijzondere aandacht voor zicht, licht en ruimte. Er worden materialen gebruikt die een onderhoudsvriendelijk karakter hebben en die qua textuur en kleur een harmonieus geheel vormen met de genoemde historische gebouwen en de omringende natuur.

In deze tweede fase zijn de geschakelde appartementen divers, met oppervlaktes van 76 m²  tot 165 m², deze appartementen hebben elk een uniek zicht op de groene weides en bieden nog ruimere terrassen die perfect aanleunen bij het unieke landelijke karakter!

Voor de energievoorziening wordt in het Domein Heydelberg resoluut gekozen voor duurzaamheid door de toepassing van geothermie. Hierbij wordt de in de bodem aanwezige warmte gebruikt om de appartementen, via vloerverwarming, te verwarmen én passief te koelen. Een feilloze en bewezen techniek die maakt dat het Domein Heydelberg geen CO2 uitstoot. 

Gezien deze appartementen voldoen aan de BEN norm (Bijna Energie Neutraal), profiteer je niet alleen van een lagere energiefactuur voor de volgende jaren. Je geniet meteen ook van korting op je lening én op je onroerende voorheffing!

Mogelijkheid tot aankoop van 6% BTW!

Contacteer ons 7/7 via +0/ 34 ... (toon) of  

Indeling : Badkamer , Slaapkamer , Terras

Bekijk het volledige aanbod in dit nieuwbouw project.

  • Detailinfo
  • Financieel
3177258
Gesloten bebouwing
€ 290.000
76,00 m²
104,00 m²
2021
In aanvraag
In aanvraag
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Effectief overstromingsgevoelig icon Overstromingsgevoeligheid
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Duplex Te koop
Bewaar

Sint-Michiels

€ 250.000 - 300.000

Appartement Te koop
Bewaar

Oostkamp

€ 250.000

Appartement Te koop
Bewaar

Sint-Michiels

€ 250.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Loppem in je mailbox

End Code