Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

3 appartementen te koop in Malmedy Chemin du Calvaire 22

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Les Terrasses de Malmedy

Gepubliceerd op 21-1-2019

Project.

Vakantiedomein Les Terrasses de Malmedy bevindt zich op één van de hoogste en mooiste plekjes van Malmedy, in alle rust met prachtig uitzicht op de vallei en toch op een boogscheut van het levendige centrum met vele winkels, leuke bars en heerlijke restaurantjes. Er valt altijd wel iets te beleven!
Vanuit een centrale ligging in de Hoge Venen tussen de skidomeinen en het meer van Robertville/Bütgenbach, vertrekken vele wandel- en fietspaden langs kleine wegjes en door de vele bossen.
Het park zelf, met zijn oppervlakte van ongeveer 10 hectares, is momenteel in volle renovatie met oog voor rust, natuur en uitzicht: bermen en graspleinen worden onderhouden, verlichting wordt gerenoveerd, er komt de (her-) aanleg van een tennis,- voetbal,- en petanqueplein. Tevens zal een conciërgewoning volledig worden heringericht.
Ook de woonunits zelf zijn intussen voor 70% gerenoveerd door privé eigenaars of investeerders.
Er worden units verkocht van respectievelijk 2, 4 en 6 personen, alle met zonnig terras en zicht op de vallei. Kortom, een ideale en betaalbare investering als tweede verblijf of opbrengsteigendom. Een interessant weetje is dat het circuit van Spa-Francorchamps, waar voor 70% van de weekends altijd iets te doen is, slechts op een boogscheut van dit vakantiedomein is gelegen!

Les Terrasses de Malmedy worden verkocht via erfpacht.
Gedurende de duur van de erfpacht kan u alle rechten uitoefenen: bouwen, het gebouw afbreken en iets nieuws zetten. U ‘pacht’ de grond en betaalt daarvoor een jaarlijkse vergoeding, de canon. Die canon wordt bepaald op basis van de grootte en de locatie van uw pand en vastgelegd bij notariële akte. De canon voor Terrasses de Malmedy bedraagt 1,5% op de verkoopprijs.
Voordelen:
- U kunt een appartement of ander vastgoed kopen voor een lagere prijs.
Met een kleiner kapitaal verwerft u toch de voordelen van vastgoed.
- De registratierechten bij aankoop liggen lager.
- De jaarlijkse betaalde vergoeding (canon) kunt u volledig aftrekken in de personenbelasting.
- Uw rendement ligt hoger aangezien er bij een kleinere investering van uwentwege toch dezelfde dezelfde huurprijzen kan gevraagd worden als bij volle eigendom.
- U kunt het vastgoed vrij verhuren, verbouwen, schenken...


 

  • Detailinfo
  • Financieel
1772190
Niet van toepassing
Niet van toepassing
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Woning Te koop
Bewaar

Roeselare

€ 350.000 - 400.000

Woning Te koop
Bewaar

Roeselare

€ 350.000 - 400.000

Appartement Te koop
Bewaar

Rumbeke

€ 194.598

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Malmedy in je mailbox