Nieuwbouw project te koop in Marbesa avenida de castilla x

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Indrukwekkende villa om bij weg te dromen

Gepubliceerd op 28-12-2019

Nieuwbouw project.

Marbesa is een rustige wijk gelegen in het Oosten van Marbella vlak aan het strand. Met de auto bent u op 15 minuten in het centrum van Marbella en slechts 20 minuten naar de internationale luchthaven van Malaga. Naast private villa's biedt Marbesa een waaier aan gezellige restaurants, pubs en dromerige stranden. U heeft hier alles binnen handbereik zonder in te moeten boeten qua rust en privacy.

Deze indrukwekkende villa ligt dicht bij het strand op een spectaculair perceel van 2.519 m² in een van de meest trendy strandgebieden in Marbella. Het is een op maat gemaakt huis ontworpen en aangepast om de luxe woonstijl van Marbella te bieden. Deze nieuwbouw villa geniet van een verzorgde tuin met verschillende patio's, een groot zwembad met bijhorende poolbar, evenals verschillende waterpartijen. Het biedt een indrukwekkende hal, een stijlvolle woonkamer met een moderne open haard, een aparte eetkamer en 5 luxe slaapkamers met eigen badkamer met een uniek design. Twee van hen hebben ook een apart zitgedeelte en een aparte kleedruimte met vrij uitzicht op de tuinen. De open keuken met een elegant groot eiland en een apart ontbijtterras is uitgerust met ultramoderne apparatuur van Gaggenau, waaronder een grote wijnkoeler en een ingebouwd koffiezetapparaat. Extra functies: apart SPA-huis met fitnessruimte, sauna en douche die indien nodig kan worden omgezet in een apart gastenverblijf, een groot solarium met panoramisch uitzicht op zee, een binnengarage voor 2 auto's en een hobbyruimte.
 

Verdieping Type Status Ref. Slpks. Opp. Prijs
0 Nieuwbouw Villa Te koop 2015229 5 2519 m² € 4.600.000
  • Detailinfo
  • Financieel
2015276
2020
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te koop
Bewaar

Marbella

Project Te koop
Bewaar

Marbella

Project Te koop
Bewaar

Marbella

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Marbesa in je mailbox

End Code