Woning niet te koop Mechelen

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

WONING TE KOOP : MECHELEN-HEFFEN

Gepubliceerd op 5-3-2020

Woning met 5 slaapkamers.

!! IN OPTIE !! TE RENOVEREN WONING, type villabouw-halfopenbebouwing, met een goede uitvalsbasis naar Mechelen-Centrum en Willebroek, de E19 en de A12, en met een bushalte op 120m.
De strategische ligging van deze woning is ideaal om wonen en thuis werken te combineren; een ambacht, kantoor of vrij beroep. De oppervlakte van het perceel bedraag 17a75ca met een breedte van 15 m. De woning biedt een voortuin, een zijtuin en een diepe zuid-georiënteerde achtertuin met bijgebouw die grenst aan weilanden en velden.
INDELING GELIJKVLOERS : inkomhal met trap, wc, ruime leefruimte, keuken, berging en ook 2 slaapkamers die ingericht kunnen worden als bureaus.
DE VERDIEPING bevindt zich onder het dak en telt 2 slaapkamers, een badkamer, een dressing en een zolder die de inrichting van 1 of 2 extra kamers toelaat.
Het hoofdgebouw is onderkelderd.  Voor de wagen is er een alleenstaande garagebox en mogelijkheid tot parkeren op de oprit. Bel of mail ons voor een bezichtiging.

Indeling : Badkamer , Berging , Dressing , Garage , inkomhal , Keuken , leefruimte , Slaapkamer (5) , Toilet , Zolder
  • Detailinfo
  • Financieel
1974469
overeen te komen
Halfopen
176,00 m²
1775,00 m²
1960
Zuid
Ja niet conform
Ja
993 kWh/m²
icon epc epc_F
20177053000019653291
/
Woongebied
Niet van toepassing
Nee
/
Niet overstromingsgevoelig

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Mechelen in je mailbox

End Code