Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Bouwgrond te koop Meeuwen-Gruitrode Torenstraat

Bewaar
84.000
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

BOUWGROND OP 3are04ca in HARTJE MEEUWEN

Gepubliceerd op 22-3-2019

Bouwgrond.

BOUWGROND OP 3are04ca in HARTJE MEEUWEN
Voor de liefhebbers van een centraal gelegen bouwgrond in de warme gemeente Meeuwen-Gruitrode, wacht een mooie verkaveling met 9 percelen om uw droomwoning te realiseren. De nabijheid van scholen, bushaltes, eetgelegenheden, een sporthal en tal van winkels, zorgt ervoor dat u zich nooit ver zal moeten verplaatsen om het leven op deze locatie zeer aangenaam te maken.
U kan deze verschillende loten terugvinden rechts van en achter het bestaande rusthuis “Ter Meeuwen” op de Torenstraat 15. De loten variëren van 305m2 tot 467m2 en zijn bestemd voor een halfopen bebouwing of open bebouwing met 1 blinde gevel op de perceelgrens. Lot 9 telt een oppervlakte van 3are04ca. U heeft hier een perceel ter beschikking met een breedte van 14 meter en een diepte van 21,71 meter. De verkavelingsvoorschriften laten een woning toe met 2 bouwlagen, een diepte op het gelijkvloers en eerste verdieping van 12 meter en een bouwbreedte van 8 meter. De gevel aan de rechterzijde dient een blinde gevel te zijn, gebouwd op de perceelgrens.
Via een aparte weg, kan elke woning gemakkelijk bereikt worden. Men zal hier telkens een aantal parkeerplaatsen voorzien aan de straatzijde zodat ook bezoekers gemakkelijk de weg naar u vinden.
Voor meer informatie kan u bellen naar of mailen naar

Indeling : Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1776542
€ 84.000
304,00 m²
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Grond Te koop
Bewaar

Oudsbergen

€ 82.000

Bouwgrond Te koop
Bewaar

Meeuwen-Gruitrode

€ 98.000

Grond Te koop
Bewaar

Opoeteren

€ 95.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Meeuwen-Gruitrode in je mailbox