Appartement niet te koop in Residentie Ankersmit Melle Brusselsesteenweg 157

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Nieuwbouw appartement te koop in Melle

Gepubliceerd op 9-6-2021

Appartement met 2 slaapkamers op verdieping 1.

Dit appartement van ca. 105 m² is voorzien van twee ruime slaapkamers, een lichtrijke leefruimte met open keuken, een praktische berging, een gastentoilet en een badkamer met ligbad en dubbele lavabo. Bij het appartement hoort een terras van 8 m². In de ondergrondse verdieping is een parkeerplaats en een berging voorzien. 

Het architectenbureau Abscis Architecten werkte een energie-arm gebouw uit met sterke, architecturale lijnen en comfortabele leef-appartementen. 

Het gebouw is ver voor op de EPB-normen en voldoet aan de regels voor het BEN-label. Zo werd voor ieder appartement een individuele warmtepomp, vloerverwarming en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie voorzien. Er wordt u een volledig afgewerkt, instapklaar appartement aangeboden, inclusief comfortabele handelswaarden voor het kiezen van een keuken, de sanitaire toestellen en de vloerbekleding. 

De ligging van residentie Ankersmit wordt gekenmerkt door de bijzondere bereikbaarheid dankzij de directe ontsluiting via de R4 met aansluitend de E40 op een boogscheut. Wandelaars en natuurliefhebbers kunnen er genieten van de directe nabijheid van het uitgestrekte, nieuw aangelegde natuurgebied ‘de Gentbrugse Meersen’. Ook het openbaar vervoer is er goed voorzien met een directe busverbinding naar het centrum van Gent voor de deur en het treinstation van Merelbeke op een boogscheut. 

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)

Indeling : Badkamer , Berging , Inkomhal , Keuken , Slaapkamer (2) , Terras , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1603078
Bij akte
Residentie Ankersmit
Gesloten
€ 69.000,00
105,00 m²
105,00 m²
2018
Zuid
1
Ja conform
Nee
Ja
In aanvraag
In aanvraag
27
30
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Melle in je mailbox

End Code