Appartement niet te koop Melle Oude Brusselse Weg 23

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Drieslaapkamer appartement op tweede verdieping

Gepubliceerd op 25-11-2020

Appartement met 3 slaapkamers op verdieping 2.

Dit nieuwbouwappartement op de tweede verdieping heeft een bewoonbare oppervlakte van 167 m2 en maakt deel uit van een toonaangevend nieuwbouwproject ‘Zwitsers Hof’ dat binnenkort verrijst in Melle, op de rand van Gent en Heusden. 
  
De indeling van het appartement is als volgt: via de inkomhal met vestiairekast en gastentoilet heeft u toegang tot de open keuken met praktische berging. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de lichtrijke eet-/leefruimte die in directe verbinding staat met het zonneterras. Tevens heeft dit appartement twee slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel en douche. Er zijn zowel boven- als ondergrondse parkeervoorzieningen voor een optimaal comfort.
De kwaliteit en afwerking van het appartement is uitzonderlijk. Zo werd de indeling met heel veel zorg uitgewerkt voor een optimale circulatie en een verhoogd comfort. Voor de technieken werd gekozen voor een future-proof oplossing, vrij van fossiele brandstoffen, met vloerverwarming en warmtepompen, individueel per appartement. Hierdoor voldoet het appartement aan de BEN-normering (Bijna-Energie-Neutraal) wat u een halvering van de onroerende voorheffing oplevert gedurende de eerste 5 jaar na ingebruikname. Daarnaast werden er ruime budgetten voorzien voor de inrichting, met het oog op een comfortabele afwerking op maat.  

De ligging is uitzonderlijk gunstig in een groen woonpark langs een verkeersarme weg. U vindt er in de onmiddellijke omgeving een veelzijdig aanbod aan diensten, winkels en restaurants. Dankzij de nabijheid van het natuur- en recreatiegebied de Gentbrugse Meersen en de fietsroutes langs de prachtige Scheldevallei kunnen liefhebbers van wandelen, fietsen, lopen en vogelspotten er zich maximaal ontspannen. Bovendien liggen ook de centra van Melle, Heusden, Merelbeke, Gentbrugge en Gent op fietsafstand.

Melle is een bijzonder aantrekkelijke gemeente, met sterke troeven op het vlak van mobiliteit. Zo is er een bus- en tramhalte (Melle-Leeuw) nabij uw nieuwe woonst op amper 400 m. Van hieruit is er een rechtstreekse verbinding naar het centrum van Gent. Daarnaast ligt het station van Merelbeke op slechts 1,7 km en het station van Melle op 3,2 km. Verplaatsingen met de wagen zijn van hieruit eveneens een droom met de opritten van de E40, R4 en E17 op een boogscheut.

Op zoek naar een comfortabel leef-appartement op een uitzonderlijk rustige, groene ligging vlakbij alle invalswegen en met een directe ontsluiting naar de stad? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over Zwitsers Hof.  

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)
 

Indeling : Badkamer (2) , Berging , Inkomhal , Keuken , Slaapkamer (3) , Terras , Toilet , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
2348820
Na oplevering
Gesloten
€ 181.275,00
167,00 m²
202,00 m²
2021
2
Ja conform
Ja
Ja
In aanvraag
In aanvraag
30
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Melle in je mailbox

End Code