Nieuwbouw appartement niet te koop in Merelbeke Hundelgemsesteenweg 240

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

TE KOOP BIJ LANDBERGH: tweeslaapkamer appartement

Gepubliceerd op 9-6-2021

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers op verdieping 1.

Dit tweeslaapkamer appartement op de 1e verdieping biedt een bewoonbare oppervlakte van ca. 102m². De indeling is als volgt: via de inkomhal met vestiairekast en gastentoilet heeft u toegang tot de open keuken met praktische berging en de lichtrijke eet-/leefruimte die in directe verbinding staat met het west georiënteerde terras (ca. 10m²). Tevens biedt dit appartement twee slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel, douche en ligbad. 

Het appartement is droog en veilig te bereiken vanuit de ondergrondse parking met de lift. In de ondergrondse verdieping heeft u tevens de optie om een privatieve kelderberging bij aan te kopen. Daarnaast heeft u de optie om in de tuinzone achteraan een eigen tuin met tuinpaviljoen mee aan te kopen. 

Het lastenboek voorziet in een basisbudget voor de keuze van de afwerkingsmaterialen, welke in samenspraak met de projectcoördinator kunnen worden afgestemd op maat van uw persoonlijke wensen. 

Parc Bonne is gelegen langs de Hundelgemsesteenweg in Merelbeke Flora. De locatie biedt een veelzijdig aanbod aan diensten, winkels, restaurants en recreatie. Ook sporters, wandelaars en natuurliefhebbers kunnen er genieten van het nabijgelegen Liedermeerspark en de prachtige fietsroutes langs de Scheldearm vlakbij. 

Benieuwd naar dit nieuwbouwappartement in Merelbeke? 
Maak dan een afspraak via of 09 22 ... (toon)

www.landbergh.be

Indeling : Badkamer , Berging , Dienstenhal , Eetkamer , Inkomhal , Keuken , Slaapkamer (2) , Terras , Toilet , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
2124908
€ 99.000,00
102,00 m²
112,00 m²
2020
West
1
Ja conform
Nee
Ja
In aanvraag
In aanvraag
28
35
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Merelbeke in je mailbox

End Code