3 nieuwbouw appartementen te koop in Merelbeke Hundelgemsesteenweg 240-242

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Nieuwbouwappartementen in Merelbeke- 6% BTW mogelijk

Gepubliceerd op 9-6-2021

Nieuwbouw project.

LANDBERGH NIEUWBOUWWEEKEND: wij nodigen u graag uit op zaterdag 22 januari voor een individuele rondleiding op de werf, mits het maken van een afspraak. 

Parc Bonne is een kleinschalig nieuwbouwproject dat binnenkort verrijst in Merelbeke Flora. Het project biedt veertien appartementen, twee dakappartementen met riante zonneterrassen en een gelijkvloerse handelsruimte op de hoek. 

Dankzij haar ligging aan de Hundelgemsesteenweg, geniet Parc Bonne van een ruim aanbod aan diensten, winkels en restaurants. Sport-, wandel- en natuurfanaten kunnen genieten van het Liedermeerspark op slechts 100 m van het project. Daarnaast ligt ook centrum Gent op minder dan 4 km van Parc Bonne. Via de Merelbeekse jachthaven kunt u prachtig fietsen richting deze historische stad of richting Oudenaarde, langs de Scheldevallei. 

Het gebouw voldoet aan de EPB-regelgeving 2020. Zo is ieder appartement voorzien van een individuele, hoogrenderende condensatieketel op aardgas in combinatie met mechanische ventilatie. Hierdoor geniet elke unit van een E-peil lager of gelijk aan E35. 

Voor een optimaal comfort zijn er bovengrondse parkings, ondergrondse autostaanplaatsen en privatieve kelderbergingen voorzien. Bovendien heeft u de optie om in de tuinzone achteraan een eigen tuin met tuinpaviljoen mee aan te kopen. 

Videopresentatie:  naar deze nieuwbouwappartementen in Merelbeke? 
Maak dan een afspraak via of 09 22 ... (toon)

www.landbergh.be

  • Detailinfo
  • Financieel
2123872
Na oplevering
Parc Bonne
Gesloten
2020
Ja conform
Nee
Ja
Niet van toepassing
Niet van toepassing
35
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Merelbeke in je mailbox

End Code