Nieuwbouw appartement niet te koop in Residentie Odrada Middelkerke Heirweg 1A / A1.1

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Nieuwbouwproject Odrada in rustige en groene omgeving.

Gepubliceerd op 22-7-2021

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers op verdieping 1.

Ruimte, rust en een groene, sfeervolle omgeving; het zijn slechts enkele troeven die de nieuwe Eymard-site kenmerken. Ondertussen zijn de werken aan de residenties Amantha en Ancilla volop bezig.

De moderne architectuur is strak maar straalt tegelijk veel warmte en gezelligheid uit, waardoor de residentie zich perfect integreert in de groene omgeving. De meeste appartementen (oppervlaktes van 67m2 tot 136m2) beschikken over een zeer ruim en zonnig, zuidwest gericht terras (tot 268m2), toegankelijk via extra grote raampartijen, die een optimale lichtinval en zicht op de open omgeving garanderen. De appartementen op het gelijkvloers hebben telkens een ruim terras met aansluitend een private tuin.

Onder deze residentie zijn voldoende ondergrondse parkeerplaatsen, 2 garageboxen, private kelder- en fietsenbergingen beschikbaar.

De nieuwe site is gelegen op de hoek van de Heirweg en de Westendelaan en bevindt zich dus net buiten de zeer drukke toeristische zone, maar is toch op slechts 6 minuten wandelen van de zeedijk gelegen. De ideale combinatie van rust, groen en vlotte bereikbaarheid van zeedijk, winkelstraat en park!

Indeling : Slaapkamer (2) , Terras
  • Detailinfo
  • Financieel
3036749
Residentie Odrada
Gesloten
70,00 m²
76,00 m²
2021
1 Appartement A1.1
Ja conform
In aanvraag
In aanvraag
Nee
Bouw vergund
Woonuitbreidingsgebied
Niet van toepassing
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Middelkerke in je mailbox

End Code