Nieuwbouw woning te koop in Evergreen Homes - Mijas Mijas Costa Av. Carmen Werner 1

Bewaar
vanaf € 634.000
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Evergreen Homes - Mijas Costa

Gepubliceerd op 16-10-2023

Nieuwbouw woning met 3 slaapkamers.

Elk van de 80 Evergreen Homes streeft naar een perfecte mix van design en comfort. Gemeenschappelijke ruimtes en ruime interieurs zijn ontworpen om optimaal gebruik te maken van natuurlijk licht, en om een uitzonderlijk aantrekkelijk product te bieden dat moeilijk te evenaren is.
We willen dat Evergreen uw speciale plek in de wereld wordt. Ruime leefruimtes zijn ontworpen met veel aandacht voor detail. Ramen, groot formaat porseleinen vloertegels en de oriëntatie van het huis zorgen voor een maximale benutting van natuurlijk licht op elk moment van de dag. Om nog maar te zwijgen van de prachtige terrassen waar u kunt genieten van prachtige zonsondergangen.
De keukens zijn ontworpen als een integraal onderdeel van het woongedeelte om een lichte en ruime leefruimte te creëren die de hele dag door gebruikt kan worden. De specificaties weerspiegelen de kwaliteit die u zou verwachten van een dergelijk hoogwaardig project, met kwarts aanrechtbladen, inbouwapparatuur en geïntegreerde LED-verlichting om warmte en verfijning te bieden. In de badkamers weerspiegelt de elegantie van grootformaat porseleinen tegels ons algehele streven naar kwaliteit en design.
Dit alles zonder functionaliteit, laag energieverbruik en specificaties uit het oog te verliezen die voldoen aan de criteria die integraal deel uitmaken van deze ontwikkeling: duurzaamheid, bruikbaarheid en comfort.
SS059

Indeling : Badkamer (2) , Keuken , Parkeerplaats , Slaapkamer (3) , Terras , Woonkamer , Zwembad
  • Detailinfo
  • Financieel
3190166
Evergreen Homes - Mijas
vanaf € 634.000
139,00 m²
170,00 m²
2023
In aanvraag
In aanvraag
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Praktijkruimte Te huur
Bewaar

Roeselare

€ 800 - 900

Handelspand Te huur
Bewaar

Aalst

€ 1.750

Handelspand Te koop
Bewaar

Aalst

€ 425.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Mijas Costa in je mailbox

End Code