Nieuwbouw nieuwbouwproject te koop in La Cala De Mijas Calle Aralia 2V

Bewaar
vanaf € 329.800
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Vitta Natura

Gepubliceerd op 15-7-2019

Nieuwbouw nieuwbouwproject.

Dit project van 166 appartementen in Mijas met 2 en 3 slaapkamers en penthouses met 4 slaapkamers is gelegen in een omgeving van natuur op slechts 750m van het strand en 1km van Chapparal Golf.

Het moderne design laat u genieten van het mediterrane licht en het beste prachtig panoramisch zicht op zee en de natuur eromheen. De ruime appartementen hebben een volledig ingerichte open keuken met eiland uitgerust met BOSCH apparatuur.
Woonkamer en slaapkamers met directe toegang tot het terras. Sommige begane grond appartementen beschikken over een privé tuin. De badkamer armaturen en kranen zijn van het merk Porcelanosa. Er is keuze uit verschillende opties in badkamer vloeren en coating en ook voor de algemene vloer van het pand.
De woningen onderverdeeld in 6 laagbouw blokken zijn voorzien van zonnepanelen voor sanitaire warmwaterproductie met ondersteuning van elektrische warmwatertank per appartement. Airconditioning wordt voorzien door een Aerothermica koel- en warmtepomp, via luchtkanalen en rooster in de woonkamers en slaapkamers. Er wordt gebruik gemaakt van materialen met hoge prestaties in akoestische en thermische isolatie.
Deze privé urbanisatie is omgeven door prachtige en indrukwekkende gemeenschappelijke ruimtes omringd door weelderige mediterrane tuinen en 13000m² groene gebieden die bijdragen aan uw gevoel van rust. Hier vindt u een perfect evenwicht tussen geest en lichaam, en dat onder de aangename mediterrane zon.

Informeer nu naar de beschikbaarheid.

FASE 2 is voorzien tegen Q4 2023
 

  • Detailinfo
  • Bestanden
  • Videos
  • Financieel
1715037
vanaf € 329.800
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te koop
Bewaar

La Cala De Mijas

€ 300.000 - 350.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in La Cala De Mijas in je mailbox

End Code