Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Nieuwbouw project te koop in Passendale Statiestraat 78

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

!!! INVESTERINGSPROJECT | 3 % RENDEMENT | LANCERINGSVOORWAARDEN!!!

Gepubliceerd op 14-2-2020

Nieuwbouw project.

!!! PRIJZEN VANAF 169.000 € !!!!
Residentie De ZUIDERKANT telt 7 comfortabele appartementen, waarvan 2 op elke verdieping, en eentje op de bovenste verdieping. Elk appartement heeft twee slaapkamers, het appartement op de bovenste verdieping heeft er zelfs drie. De appartementen, elk toegankelijk via de lift en trappenhal, hebben verschillende oppervlaktes, en hebben plaats voor een vestiaire nabij de inkomdeur. Er zijn tevens 7 PARKEERPLAATSEN voorzien.
Met de verwijzing naar de ZUIDERKANT, heeft de residentie haar naam alvast niet gestolen. Zowel de mooie tuinen van de gelijkvloerse appartementen als de terrassen van de appartementen op de verdiepingen zijn allemaal gericht op het zuiden.
Een appartement in ZUIDERKANT kiezen, is kiezen voor een eigen architecturale, aangename en rustige stijl, ecologisch ook, waar het ongetwijfeld aangenaam wonen zal zijn. U heeft daarbij de mogelijkheid om, eventueel, en al naargelang uw persoonlijke wensen af te werken. De keuzevrijheid inzake afwerkingsmaterialen is het grootst bij aanvang van het project. De comfortappartementen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, met een berging, badkamer, sanitaire en elektrische voorzieningen. Met het oog op de toekomst beantwoorden alle appartementen aan de strenge, geldende ventilatie en isolatienormen. Het gebouw wordt opgericht en afgewerkt met duurzame materialen.

  • Detailinfo
  • Financieel
2082380
Niet van toepassing
Niet van toepassing
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Woningproject Te koop
Bewaar

Zonnebeke

Woningproject Te koop
Bewaar

Zonnebeke

Woningproject Te koop
Bewaar

Zonnebeke

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Passendale in je mailbox