Woning niet te koop in Halfopen Woning Schoorbakkestraat Pervijze Schoorbakkestraat 56

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Schitterend gerenoveerde woning dichtbij zee en toch in de rust!

Gepubliceerd op 21-8-2021

Woning met 2 slaapkamers.

Deze woning te koop heeft om te beginnen een fenomenale ligging! Te midden van het groen én toch dicht bij de zee, stadscentra en uitvalswegen vinden we hier deze parel. 

Waar we aan de voorgevel van de woning nog heel duidelijk de voeling hebben met het dagelijkse bezige leven vinden we aan de zijde van de tuin niets dan rust. Met een fenomenaal uitgestrekt zicht over de velden wordt een mens hier onmiddellijk ontspannen. Bovendien is de oriëntatie subliem en kunnen we hierdoor de ganse dag zonnen. De perfecte balans tussen groen en een aangenaam terras, opbergruimte en véél openheid zorgt direct voor een WAUW-gevoel.

Wanneer we dan de woning betreden merken we dat deze is gerenoveerd met smaak. Er is gespeeld met de authentieke elementen van de woning en moderne cachetten waardoor we ons al snel thuis voelen. De halfopen keuken geeft opnieuw een fenomenaal zicht richting de velden en ook in de woonkamer is het zeer aangenaam vertoeven. Verder vinden we de badkamer en 2 slaapkamers met op maat gemaakte kasten op de bovenverdieping. Op de benedenverdieping beschikken we ook nog over een berging/wasruimte waar tevens een splinternieuwe condenserende gaswandketel is geïnstalleerd en een afzonderlijk toilet. Tot slot beschikt deze prachtige te koop staande halfopen bebouwing ook nog over een kelder voor wat voorraad. 

Parkeren hoeft hier alvast geen probleem te zijn want vooraan aan de woning beschikken we over meerder parkeerplaatsen. 

Kortom; bent u op zoek naar een leuke, instapklare woning dichtbij zéé, centra maar wél in de rust? Plan dan nu uw bezoek en zoek niet verder!

EPC: 542. (dateert van voor de renovaties)

Indeling : Badkamer , Berging , Eetkamer , Kelder , Keuken , Parkeerplaats (3) , Slaapkamer (2) , Terras , Toilet , Tuin , Tuinhuis , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
2797096
Bij akte
Halfopen Woning Schoorbakkestraat
Halfopen
105,00 m²
260,00 m²
2018
Zuidwest
Ja conform
542 kWh/m²
icon epc epc_F
/
Nee
Bouw vergund
Agrarisch gebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
/
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Pervijze in je mailbox

End Code