Woning te koop Pilar De La Horadada 00

Bewaar
216.000
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Een prachtige woning type half open bebouwing met privé zwembad en groot dakterras! (ref 4996)

Gepubliceerd op 1-2-2017

Woning met 2 slaapkamers.

Deze prachtige woning heeft op het gelijkvloers een ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer met aparte badkamer. Op de verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers en één badkamer. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping ook nog een groot terras. Het dakterras is bereibaar via aparte trap, de entree is dus niet (zoals in vele gevallen) via één van de slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten.

De afwerking van de woning is met moderne en luxe materialen. Er is pré-installatie voor de airconditioning, 4 TV aansluitpunten, er is LED verlichting in de keuken en de badkamers zijn fraai afgewerkt, inclusief glazen douchescherm en spiegels met LED verlichting.

De tuin is gedeeltelijk betegeld EN voorzien van een zwembad, met jacuzzi! De vorm en de afmeting van het zwembad is afhankelijk van het grondstuk.

Kom deze adembenemende villa zelf ontdekken en schrijf u in voor één van onze inspectietrips.
 

Het dorp Pilar de Horadada is een levendige Spaanse plaats, niet ver van zee. In het dorp zelf gaat het leven gewoon zomer en winter door. Supermarkten, apotheek, restaurants, de bakker  etc... alles blijft het hele jaar door open. Je hoeft je hier dan ook nooit te vervelen.. het dorp, de stranden, watersporten, een haven, een zeilschool, alles vlakbij. Daarnaast ben je ook heel snel in Torre de la Horedada, in Lo Pagan, en iets verder weg: naar La Zenia is het slechts zo'n 15 minuten rijden en Cartagena ligt op slechts 35 km!

Indeling : Badkamer , Slaapkamer (2)
  • Detailinfo
  • Financieel
1388885
€ 216.000
In aanvraag
In aanvraag
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Woning Te koop
Bewaar

Pilar De La Horadada

€ 229.500

Woning Te koop
Bewaar

Pilar De La Horadada

€ 229.900

Woning Te koop
Bewaar

Pilar De La Horadada

€ 247.500

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Pilar De La Horadada in je mailbox

End Code