Verkocht in Residentie Gastheyde Putte Meester van der Borghtstraat 116-118

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Residentie Gastheyde

Gepubliceerd op 10-2-2022

Nieuwbouw project.

Op zoek naar een investering of naar uw nieuwe thuis?

Ontdek dit prachtige nieuwbouwproject centraal gelegen in de dorpskern van Grasheide. Gezet in een zeer mooi aangelegde leefomgeving wordt deze residentie verdeeld over 2 gebouwen, met in totaal 27 appartementen. Voor een overzicht van alle appartementen in deze residentie, bezoek onze website: highlights kunnen wij u alvast meegeven dat er een divers programma aangeboden wordt van compacte tot ruime appartementen met zeer veel mogelijkheden, klaargestoomd voor de toekomst en voorzien van een degelijke afwerking.

Het E-peil is maximum 20, zodat alle appartementen het BEN-label zullen behalen. Dit is een extra troef voor het milieu en voor uw budget.  De verwarming wordt voorzien middels een warmtepomp en vloerverwarming. Een regenwater recuperatie systeem zorgt voor een aanzienlijke vermindering van uw waterverbruik. Dit alles met het oog op de toekomst en voor de verbetering van uw wooncomfort.

Parkeerplaatsen en fietsenstallingen, alsook een gezamenlijke berging voor afvalcontainers bevinden zich ondergronds, bereikbaar via een inrit tussen de 2 gebouwen. Bovengronds worden eveneens bezoekersparkeerplaatsen voorzien.

Met een hoogstaande uitstraling is dit unieke project zeker uw aandacht waard, een prachtige thuis, zeer geschikt voor eigen bewoning of als investering.

Verdere informatie? Contacteer ons op +5/ 24 ... (toon) of voor het lastenboek en een afspraak. 
 

  • Detailinfo
  • Financieel
3164935
Residentie Gastheyde
Gesloten
2022
Ja conform
Niet van toepassing
Niet van toepassing
20
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Putte in je mailbox

End Code