Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Nieuwbouw appartement te koop in Puurs Hoek Veurtstraat – Molenheide

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Appartement - Hoek Veurtstraat – Molenheide, 2870 Puurs

Gepubliceerd op 6-2-2018

Nieuwbouw appartement.

Rust en ruimte ontmoeten elkaar
Een mooi geheel van luxueuze parkappartementen gespreid in verschillende gebouwen.

In zijn veelzijdigheid kent Residentie Botanic een overkoepelende, kostbare troef: rust. In de residenties Yucca, Eucalyptus en Azura genieten bewoners van een panoramisch uitzicht op de omgeving of de groene, zonnige binnentuin.

Ook wie houdt van actie en ruimte om te bewegen, zal zich in deze heerlijke woon- en leefomgeving snel thuis voelen.  Zo zijn de Shared Spaces het kloppende hart dat de bewoners met elkaar verbindt, om zo een echte community te creëren. Hiernaast is er ook een trendy bar en een polyvalente ruimte waar je kan genieten van een drankje en een babbeltje of familie en vrienden kan ontvangen. 

Bovendien zet Residentie Botanic ook stevig in op Sustainable Solutions in duurzaamheid. Met milieubewuste grondstoffen en materialen draagt het project bij aan een betere wereld. Residentie Botanic is klaar voor de toekomst!
De centraal gelegen groene oase.
De groene omgeving van Residentie Botanic is een blikvanger. Het woonproject heeft een prachtige, op het zuiden gerichte binnentuin en is rechtstreeks verbonden met het nabijgelegen park. 

Te voet, met de fiets, de auto of het openbaar vervoer: de bewoners van de rustig gelegen Residentie Botanic kunnen in alle comfort kiezen hoe ze op hun bestemming geraken. Via de A12 zijn Brussel en Antwerpen dichtbij, en in het nabijgelegen Puurs zijn er rechtstreekse treinen naar Mechelen, Leuven, Sint-Niklaas en Antwerpen.

Het centrum van Breendonk bevindt zich op wandelafstand. Wie zich moeilijk kan verplaatsen of weinig tijd heeft, springt snel even binnen in de Louis Delhaize op de site. Zo heeft elke bewoner zelf alles binnen handbereik.

  • Detailinfo
  • Financieel
1648500
In aanvraag
In aanvraag
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Appartement Te koop
Bewaar

Temse

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Puurs in je mailbox