Woning niet te koop Ranst Haverlaan 4

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Ruime, lichtrijke en uiterst praktische open bebouwing in een rustige, kindvriendelijke buurt!

Gepubliceerd op 9-7-2013

Woning met 4 slaapkamers.

Deze instapklare en lichtrijke open bebouwing beschikt over een opvallend praktische indeling en ideale oriëntatie waardoor de tuin en de woning altijd baden in het licht!
Ze beschikt over een ruime inkom met bezoekerstoilet, leefruimte met haardvuur en rechtstreekse toegang tot het terras met zonneluifel en tot de tuin, een volledig geïnstalleerde keuken met nieuwe hedendaagse toestellen en ontbijthoek, bijkeuken, 3 slaapkamers, bureau en een ruime badkamer met bad, douche, toilet en dubbele lavabo. Deze perfect onderhouden en stevig gebouwde woning beschikt tevens over een polyvalente ruimte van 32m², een droge kelder met een hoogte van 2.35m, een ruime garage (28m²) met automatische poort en lange oprit en een zonnige mooi aangelegde voor- en achtertuin waar het heerlijk vertoeven is. Ze wordt verwarmd via een nieuwe hoogrendementsketel op aardgas (cv), beschikt over dubbele beglazing en overal rolluiken.
Ze is gelegen in een doodlopende, kindvriendelijke en groene straat nabij de dorpskern van het charmante Ranst. Waardoor openbaar vervoer, ontspanning en winkels zich in de dichte nabijheid bevinden zonder in te moeten binden in rust, privacy en groen. EPC in aanvraag.
Contacteer de dossierbeheerder voor verdere informatie op 0489 ... (toon)

Indeling : Badkamer , Berging , Bureau , Eetkamer , Garage , Kelder , Keuken , Open haard , Parkeerplaats (4) , Provisiekamer , Slaapkamer (4) , Terras (2) , Toilet (2) , Tuin , Tuinhuis , Wasplaats , Woonkamer , Zolder
  • Detailinfo
  • Financieel
872857
bij akte
205,00 m²
600,00 m²
1986
Zuid
Ja conform
Nee
607 kWh/m²
icon epc epc_F
20130622-0001395583-00000004-9
Bouw vergund
Woonuitbreidingsgebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Ranst in je mailbox

End Code