Nieuwbouw appartement niet te koop in Roeselare Noordhof 6

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

NIEUWBOUWPROJECT HET LAERE

Gepubliceerd op 5-12-2014

Nieuwbouw appartement met 3 slaapkamers op verdieping 4.

Groen woonplezier in de stad:Drie nieuwe residenties gelegen tussen de Noord- en Kattenstraat. Kindvriendelijk autovrij binnengebied met ondergronds parkeren. Instapklare comfortabele energiezuinige appartementen te koop met 1, 2 of 3 slaapkamers, vanaf 72 tot 159 m2, exclusief terras.


Bijzondere aandacht werd besteed aan de energiezuinigheid van energiebehoefte van de appartementen. De BEN (Bijna Energie Neutraal) woongelegenheden worden voorzien van de nieuwste technieken. Het Laere is aangesloten op het warmtenet, heeft zonnepanelen, vloerverwarming, isolerende beglazing,... . Zo beantwoorden ze al aan de energienorm van 2021 en zijn dit echt woningen van de toekomst. U geniet als eigenaar van een BEN-appartement, tevens van diverse premies van de overheid. Het noordhof neemt met 1/3e toe en zal uitgroeien tot een volwassen stadspark. De nieuwe pleinen worden volledig overgeleverd aan de toekomstige bewoners en (winkelende) passanten. Verpozen en keuvelen kan al zittend op de verhoogde gras, plant- en boomvakken. De volledige site wordt autovrij en vriendelijk voor jong en oud. Gefaseerd zullen in totaal 200 gezinnen een nieuwe thuis vinden in het kernversterkende project HET LAERE. 

Indeling : Autostaanplaats , Badkamer , Berging , Garage , Inkom , Keuken , Leefruimte , Slaapkamer (3)
  • Detailinfo
  • Financieel
1002424
Vrij bij akte
128,96 m²
4 Appartement 0
In aanvraag
In aanvraag
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Roeselare in je mailbox

End Code