Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Grondproject te koop in Roeselare Honzebroekstraat 145

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Een thuis voor gezinnen in Roeselare

Gepubliceerd op 21-4-2017

Grondproject.

Wonen is genieten van het leven. Dat doe je in deze nieuwe verkaveling met volle goesting. Niet toevallig. De 31 kavels combineren het beste van twee werelden: de luxe en bereikbaarheid van de stad met de stilte en de sereniteit van de vrije natuur.

De kavels voor open bebouwing bieden wij te koop aan met bouwverplichting, de kavels geschikt voor halfopen bebouwing bieden wij aan sleutel-op-de-deur.

Deze locatie biedt enkele voordelen. Je profiteert van een optimale bereikbaarheid en de dynamiek van het bruisende centrum. Even verderop vind je een winkelcentrum met alles bij de hand. Of even naar het stadscentrum om te shoppen of een terrasje te doen? Zelfs met de fiets ben je meteen bij je favoriete bestemming.

Deze verkaveling biedt de ideale balans tussen job en gezin: de uitstekende mobiliteit voor woon- werkverkeer betekent meer tijd voor jezelf, je kinderen of je partner. In een rustige buurt. 

 

  • Detailinfo
  • Financieel
1335188
Open
Nee
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Woningproject Te koop
Bewaar

Roeselare

Project Te koop
Bewaar

Roeselare

Grondproject Te koop
Bewaar

Roeselare

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Roeselare in je mailbox