Woning niet te koop Renaix Sint-Cornelisstraat 19

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Charmante stadswoning met leuk dakterras en tuin

Gepubliceerd op 13-2-2019

Woning met 2 slaapkamers.

Achter de karaktervolle voorgevel, treft men een leuke starterswoning, ideaal voor jonge mensen die willen genieten van het leven in en rond het stadscentrum van Ronse. Alles kan op wandelafstand bereikt worden!
De leuke inkomhal met retro vloertje geeft ons een nostalgisch gevoel. De leefruimte met open keuken en aanhorend dakterras, waar zowel ochtendzon als avondzon schijnt, bevinden zich op de 1ste verdieping. Het achterliggende zicht over de groene heuvels van Ronse is leuk meegenomen!
De 2 slaapkamers en badkamer met toilet, ligbad, douche en dubbele wastafel, eveneens de bergruimte met wasplaats bevinden zich op het gelijkvloerse gedeelte. Er is ook een stadstuintje aanwezig.
Mogelijkheden zijn er om van de zolderverdieping die via vaste trap vanuit de leefruimte kan bereikt worden, te gaan ombouwen tot enkele slaapkamers/hobbyruimte.
Kortom een woning met veel potentieel!
Troeven: overal dubbele beglazing, elektriciteit conform, parkeergelegenheid vlakbij de woning, pelletkachel met kanalisatie naar gelijkvloerse gedeelte.
Laat deze kans niet liggen..contacteer Karoline voor een bezoek 0487/ ... (toon)

Indeling : Slaapkamer (2)
  • Detailinfo
  • Financieel
1754302
Gesloten
127,00 m²
Zuidoost
Ja conform
Nee
Ja
413 kWh/m²
icon epc epc_E
20181203-0000504479-1
Nee
Gebouwd voor 1962
Woongebied
Niet van toepassing
Ja
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Ronse in je mailbox

End Code