Woning niet te koop in Wereldhuis Sint-Amandsberg

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Multifunctioneel pand nabij centrum Gent

Gepubliceerd op 7-9-2015

Woning met 10 slaapkamers op verdieping 2.

Dit gebouw wordt momenteel gebruikt voor korte opvang van mensen die door een mindervaliditeit getroffen worden. Er is ruime parkeergelegenheid achter het gebouw. Het gebouw is hoofdzakelijk voorzien van eenvoudige ingerichte degelijke kamers met telkens een sanitaire ruimte. Omwille van zijn gebruik heeft het gebouw voldoende brandveiligheidsvoorzieningen zoals haspels, brandblussers, rookevacuatiesystemen, branddeuren enz. ... Het gebouw is uitgerust met een goede centrale verwarmingsinstallatie. Het gebouw verkeerd in goede onderhouden staat. De indeling van dit gebouw laat u toe dit te gebruiken voor kantoren, of studentenkamers of jeugdherberg, enz....
Door de strategische ligging van het gebouw t.o.v. de verkeersassen zoals de ring rond Gent, E40, E17, station Dampoort en de diverse tram- en busverbindingen is het voor iedereen vlot te vinden en bereikbaar. Belangrijk: het pand is onmiddellijk beschikbaar voor een koper.
Hebt u interesse om uw sociaal project of uw commerciële doelen en uitdagingen te realiseren dan kan dit pand perfect passen.
Bel ons op 0475/ ... (toon) en vraag een bezoek! Tot binnenkort.
Ook voor de verkoop van uw eigendom staan wij van Vastgoed De Haes voor u klaar! Wenst u meer informatie betreffende de verkoop van uw woning of een vrijblijvende waardebepaling? Contacteer ons dan nu voor een gesprek op telefoonnummer 0475 ... (toon)

Indeling : Badkamer (9) , Inkom , Keuken (2) , Parkeerplaats , Slaapkamer (10) , Toilet (3)
  • Detailinfo
  • Financieel
1072955
bij akte
Wereldhuis
Halfopen
120,00 m²
754,00 m²
51,00 m
15,00 m
1990
Zuidwest
2 Appartement 0
220 kWh/m²
icon epc epc_C
20150306-0001738196-2
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Sint-Amandsberg in je mailbox

End Code