Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Nieuwbouw project te koop in Sint-Kruis Marcus Laurinstraat 43

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Project - Marcus Laurinstraat, 8310 Sint-Kruis

Gepubliceerd op 28-4-2021

Nieuwbouw project.

Laurins Garden bestaat uit twee gebouwen. De ouderlijke villa wordt gerenoveerd tot 4 appartementen en achteraan wordt er een kleinschalig gebouw van 10 appartementen gebouwd. Elk appartement beschikt over een ruim terras, een volledig ingerichte keuken en een douche- en/of badkamer. De appartementen op de benedenverdieping genieten van het privatieve gebruik van een deel van de tuin, palend aan het appartement.
De oprichting van de twee gebouwen en de volledige groenaanleg van het terrein gaan hand in hand. Verzorgd, met de nodige aandacht voor privacy van de bewoners en helemaal in harmonie met de omgeving.
De appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en bieden een maximum aan comfort. Het woonproject biedt ook bijkomende faciliteiten zoals een fietsenbergingen en ondergrondse parkeerplaatsen.
Laurins Garden is gelegen op wandelafstand van het centrum van Sint-Kruis, deelgemeente van Brugge. In de onmiddellijke omgeving vindt u een waaier aan faciliteiten en diensten zoals winkels, scholen, sportinfrastructuur, openbaar ... vervoer en nog veel meer.
Bovendien bevinden het prachtige historische centrum en het station van Brugge zich op slechts enkele minuten met het openbaar vervoer, de fiets of de wagen. De stad Brugge biedt talloze historische monumenten en culturele evenementen maar ook verschillende winkels en diensten.
Duurzaam:
- doordachte inplanting met maximaal gebruik van zonlicht
- energiezuinige gebouwen door extra aandacht aan de isolatie van de buitenwanden en het dak
- hernieuwbare energie door het gebruik van zonnepanelen voor de appartementen in de nieuwbouw
- de gebouwen hebben een duurzaam leefcomfort en een generatievriendelijk karakter Lees meer Verberg

  • Detailinfo
  • Financieel
2450335
Niet van toepassing
Niet van toepassing
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Woningproject Te koop
Bewaar

Brugge

Project Te koop
Bewaar

Brugge

Project Te koop
Bewaar

Brugge

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Sint-Kruis in je mailbox