Bungalow niet te koop Sint-Martens-Latem Karel Van Wijnendaelelaan 3

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Tijdloze laagbouwvilla met 4 slaapkamers en 2 badkamers

Gepubliceerd op 9-6-2021

Bungalow met 4 slaapkamers.

Deze bijzonder grondig gerenoveerde laagbouwvilla is gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk zonder doorgaand verkeer. De sterke ligging wordt gekenmerkt door een erg vlotte bereikbaarheid op een boogscheut van de Kortrijksesteenweg en het centrum van Sint-Martens-Latem.

De laagbouwvilla werd volledig gestript tot op de ruwbouw en gerenoveerd op het hoogste niveau. Naast een nieuwe dakbedekking met grondige isolatie (in zadeldak en op de zolderplaat) werd het volgende voorzien: gevelisolatie en bepleistering, eerste keur parket in Eik, natuursteen in de natte ruimtes, nieuwe CV met hoogrenderende condensatieketel op aardgas en designradiatoren van Vasco, twee badkamers, maatkasten, nieuwe ramen in hoogwaardig geanodiseerd aluminium (K1.0), een nieuw zonneterras in natuursteen, een tuinomheining, nieuw pleisterwerk, blokdeuren van 2m50, een gashaard, een nieuw elektriciteitsnetwerk en een nieuwe Wilfra-keuken met granieten werkbladen en inbouwtoestellen van Miele incl. een vaatwas, combi-oven, stoomoven, koffiemachine, fornuis, inbouw plafonddamkap en ruime koelkast.

Indeling: inkomhal met gastentoilet en bergruimte, een zeer lichtrijke leef- en eetruimte, een geïnstalleerde keuken met annex berging, 4 slaapkamers waarvan één met en-suite badkamer, een tweede badkamer voorzien van een dubbele lavabo, inloopdouche en ligbad. Bovendien is er een grote zolder in de volledige dakverdieping. EPC: 173 kWh/m².

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)

Indeling : Badkamer (2) , Berging (2) , Inkomhal , Keuken , Slaapkamer (4) , Terras , Toilet , Woonkamer , Zolder
  • Detailinfo
  • Financieel
1317313
Bij akte
Open
180,00 m²
694,00 m²
8,00 m
1964
2016
Zuidwest
Ja conform
Nee
Ja
173 kWh/m²
icon epc epc_B
20160609-0001867935-1
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Sint-Martens-Latem in je mailbox

End Code