4 nieuwbouw huizen te koop in Sint-Niklaas Londenstraat (via Louis Francklaan)

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Wonen tussen park en stad

Gepubliceerd op 11-4-2022

Nieuwbouw project.

Deze woonbuurt in de Clementwijk, aan de stadsrand van Sint-Niklaas, leent zich perfect om voluit te leven. Te midden van een groot, recent aangelegd park krijgen fietsers en voetgangers voorrang in de leef- en speelstraten. Terwijl je als bewoner vlak bij je woning of appartement parkeert, doorkruist er verder nauwelijks verkeer je buurt.
Vanuit de Amsterdamstraat ben je in een wip overal waar je dagelijks moet zijn. Winkels en scholen liggen dichtbij, en op termijn komt er zelfs een school in de woonbuurt zelf. Een fietssnelweg brengt je in minder dan een kwartier op de grote markt van Sint-Niklaas.
Verder ligt er een bushalte op wandelafstand en ben je met de fiets in 10 minuten bij het station, waar je de trein naar Antwerpen of Gent neemt.

Wij verkopen onze instapklare kijkwoning! (lot 20). Deze halfopen bebouwing heeft 3 slaapkamers en beschikt over een ondergrondse parkeerplaats. De woning is volledig afgewerkt waardoor je onmiddellijk kan verhuizen naar je nieuwe thuis!

Of je nu kiest voor een compact appartement met 1 slaapkamer, een ruim appartement met 2 slaapkamers, een halfopen of gesloten bebouwing: altijd heb je zicht op het groen van het park. Je geniet volop van het rustige karakter dankzij de autoluwe omgeving, vlak bij het centrum van Sint-Niklaas.

Heb je vragen of wil je meer info? Contacteer vrijblijvend onze sales consultant op 03 80 ... (toon)

Bekijk het volledige aanbod in dit nieuwbouw project.

Verdieping Type Status Ref. Slpks. Opp. Prijs
  • Detailinfo
  • Financieel
1133866
Open
Niet van toepassing
Niet van toepassing
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Woningproject Te koop
Bewaar

Stekene

Project Te koop
Bewaar

Sint-Niklaas

Project Te koop
Bewaar

Sint-Niklaas

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Sint-Niklaas in je mailbox

End Code