Woning niet te koop Sint-Niklaas Tabakstraat 25

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Instapklare gezinswoning te koop in het centrum van Sint-Niklaas

Gepubliceerd op 9-6-2021

Woning met 4 slaapkamers op verdieping 2.

Deze instapklare gezinswoning is gelegen in een éénrichtingsstraat in het centrum van Sint-Niklaas. De ligging is uitstekend met op wandelafstand zowel het trein- en busstation als verschillende buurtwinkels en supermarkten wat deze ruime, hedendaagse gezinwoning met grote, zonnige tuin de ideale uitvalsbasis maakt.

De stadswoning is ingepland op een ruim perceel van ca. 327m² en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van liefst 236m². Bovendien werd de woning in 2007 grondig gerenoveerd waarbij onder andere werd geïnvesteerd in superisolerende beglazing, dakisolatie (20cm rotswol), een Buderus hoogrendementsketel (aardgas) en 16 zonnepanelen op het dak.

De woning is op het gelijkvloers ingedeeld in een inkomhal met toegang tot de lichtrijke leefruimte, bestaande uit een zit-, lees- en eetruimte, een open keuken met annex bergruimte, een toilet en een inpandige garage. Via de leefruimte en de keuken is het terras en de ruime, mooi aangelegde tuin bereikbaar. Op het eerste verdiep bevinden zich 4 slaapkamers, een doucheruimte en een tweede badkamer uitgerust met een ligbad, een dubbele lavabo en een toilet. De zolder is toegankelijk via een vaste trap en biedt de mogelijkheid tot het creëren van een bijkomende slaapkamer of hobbyruimte.

De riante oppervlakte van de woning en tuin zijn uitzonderlijk op deze ligging. Dit is te danken aan het samenvoegen van 2 rijwoningen tot 1 grote, lichtrijke gezinswoning. Daarnaast heeft deze woning een inpandige garage en is er voldoende parkeerplaats voor bewoners in de straat. 

Centrale verwarming op aardgas. EPC: 157 kWh/m².

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)

Indeling : Badkamer (2) , Berging , Dienstenhal (2) , Eetkamer , Garage , Inkomhal , Keuken , Slaapkamer (4) , Toilet , Woonkamer , Zolder
  • Detailinfo
  • Financieel
1674684
Vanaf 2 februari 2019
Gesloten
236,00 m²
327,00 m²
1981
2007
Zuidoost
2 Appartement 0
Ja conform
Nee
Ja
157 kWh/m²
icon epc epc_B
20180419-0002051356-1
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Sint-Niklaas in je mailbox

End Code