Project te koop in Sotogrande -

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Village Verde Sotogrande. Een gemeenschap zoals geen ander. Vrede, rust en de beste faciliteiten voor de deur.

Gepubliceerd op 5-7-2019

Project.

Een exclusieve gemeenschap van eigentijdse appartementen en penthouses in een rustige parkachtige omgeving, in het hart van Sotogrande. Ontworpen voor modern wonen, inclusief state of the art faciliteiten. Geniet van de ultieme levensstijl in Zuid-Spanje in Village Verde, op korte afstand van Marbella en Gibraltar.
Village Verde is gelegen binnen La Reserva en bestaat uit 121 spectaculaire moderne eigendommen, genesteld binnen 6 hectare van weelderige, groene parken. Deze gesloten gemeenschap biedt speciale faciliteiten voor haar bewoners. Dit creëert een prachtig gevoel van gemeenschap en saamhorigheid.
Er komt een hoofdzwembad en kinderbad met een zandbodem en een 25 m. ronde zwembad voor volwassenen, picknick- en barbecueplaats, diverse speelgebieden, croquet veld en paden om te joggen.
Met een totale woonoppervlakte tussen 180 en 520 vierkante meter, deze royale geproportioneerde appartementen beschikken over vloerverwarming en Aerotherm airconditioningsystemen. De moderne strakke interieurs gaan naadloos over in de prachtige terrassen, perfect voor al fresco dineren en te ontspannen. Het horizontale ontwerp maakt prachtige dubbele-aspect of wrap-around terrassen in elke woning, grote dakterrassen op de penthouses en privé tuinen voor de woningen op de begane grond. Alle woningen zijn voorzien van 2 privé garages
en een grote berging.

Phase 1 voorziene oplevering Q3 2023 - Phase 2 gelanceerd en voorziene oplevering maart 2025

Informeer nu naar de beschikbaarheid.

  • Detailinfo
  • Bestanden
  • Videos
  • Financieel
1878853
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Handelspand Te koop
Bewaar

Aalst

€ 425.000

Handelspand Te huur
Bewaar

Aalst

€ 1.750

Villa Te koop
Bewaar

Los Nietos

€ 359.900

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Sotogrande in je mailbox

End Code