Project niet te koop in Staden Roeselarestraat 42 / A

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Magazijn + handelszaak + woonst

Gepubliceerd op 2-2-2015

Project met 2 slaapkamers.

In het centrum van Oost-Nieuwkerke vinden we in de Roeselarestraat deze ruime woning terug met handelsruimte. De mooi verzorgde voorgevel van ruim 26 meter herbergt een grote woning met tal van mogelijkheden. Het eigendom beschikt over een ruime woonkamer van 47m² met open haard en zicht op de binnenkoer van 68m² ( nieuw aangelegd), de keuken is tevens erg ruim 16m², ingericht met de nodige toestellen. via de gang ( toilet aanwezig ) komen we op 1ste verdiep waar we twee ruime slaapkamers aantreffen met een moderne badkamer ( lavabo, moderne douchecel en bubbelbad). De eigendom beschikt over een ruime zolder waar eventueel ook nog bijkomende kamers kunnen gecreërd worden in functie van de behoefte. Beneden zijn tevens 3 bergruimtes ( één ervan kan eventueel als slaapkamer dienen) en een bureau ruimte aanwezig. Vanuit de Bureau komen we naadloos in de handelszaak met een commerciële oppervlakte van 68m².

Naast dit alles beschikt de eigendom ook nog over een zeer grote loods/magazijn van ruim 325m² met parkeerplaatsen voor meerdere wagens ervoor.

De loods is toegankelijk via de Meulebroekenlaan en beschikt over een grote automatische poort. gedeelte van magazijn is voorzien met mezzanine.

- Commerciële mogelijkheden

- Uiterst centrale ligging

- Project eigendom

KORTOM, UNIEK EIGENDOM MET VELE MOGELIJKHEDEN

Voor een bezoek ter plaatse neem vrijblijvend contact op met ons kantoor

Indeling : Badkamer , Slaapkamer (2)
  • Detailinfo
  • Financieel
962304
na akte
980,00 m²
1984
Ja conform
Nee
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Staden in je mailbox

End Code