Woning niet te koop Stasegem Veldrijk 31

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Recente woning met 4 ruime slaapkamers op een perceel van 582 m².

Gepubliceerd op 29-7-2015

Woning met 4 slaapkamers.

Deze ruime woning (bewoonbare oppervlakte: 163 m²!), gelegen op wandelafstand van het provinciaal domein 'De Gavers' werd gebouwd in 2010 en voldoet aan alle eisen van isolatie en ventilatie.
Via de inkomhal bereiken we de leefruimte (4 m x 8 m), bestaande uit de eetplaats en het salon (met mogelijkheid van haard of sierhaard), van waaruit we zicht hebben op het terras en de tuin. Eveneens met zicht op de tuin is er een ruime keuken (20 m²), voorzien van een afwaseiland. Aansluitend zijn er 2 praktische ruimtes, nl. een grote proviandruimte en de wasplaats (met condensaatbrander, ruimte voor extra diepvries en/of frigo en de aansluiting van de wasmachine.
Grenzend aan de inkomhal is er het bezoekerstoilet (hangtoilet met handwasbakje) en de badkamer (met inloopdouche, ligbad en badkamermeubel met wastafel).
Boven zijn er een apart toilet en 4 ruime slaapkamers, allen voorzien van CV en een kurkvloer.
Deze woning heeft nog een laatste afwerkingsronde nodig (schilderen, deuren beneden, aanleg tuin, afwerking keuken), maar biedt de mogelijkheid om met een beperkter budget reeds een grote, praktische woning aan te kopen, waarbij u zelf de keuze van afwerking bepaalt.
Klein beschrijf mogelijk.

Indeling : Slaapkamer (4)
  • Detailinfo
  • Financieel
1105327
Bij akte
Halfopen
163,00 m²
582,00 m²
2010
Ja
168 kWh/m²
icon epc epc_B
/
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Niet van toepassing
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Stasegem in je mailbox

End Code