Te koop in 'T Feestpaleis, Kleinschalig Project Centrum Tielt Tielt Stationsstraat 6

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

't Feestpaleis, nieuwbouwproject te koop centrum Tielt

Gepubliceerd op 31-3-2022

Nieuwbouw project.

Op een centrale ligging te Tielt, tussen de markt en het station, vinden we 't Feestpaleis.

't Feestpaleis omvat slechts 5 appartementen met een bewuste keuze voor 1, 2 of 3 slaapkamers. Kleinschalig project waarbij op het 2e & 3e verdieping telkens maar 1 appartement is voorzien. 
Net zoals de appartementen zijn ook de parkeermogelijkheden gevarieerd. Vooraan bevindt zich 1 garage, achteraan het gebouw worden 4 ruime carports aangeboden waarvan 2 afgesloten met poort en bijkomend 2 open parkeerplaatsen. 

De architect koos voor een hedendaagse, tijdloze architectuur met verschillende accenten in de verwerking en mix aan materialen. Grote glaspartijen zorgen voor optimaal lichtinval in de appartementen, door de drempelluwe overgang naar de aanpalende ruime terrassen wordt er ingezet op een maximale woonkwaliteit. Zo goed als alle terrassen zijn afgescheiden van elkaar wat een extra toegevoegde waarde biedt naar privacy. 

Het ontwerp voldoet aan alle laatste EPB-eisen naar ventilatie & isolatie. Elk appartement beschikt ook over zonnepanelen, wat in huidig klimaat niet onbelangrijk is. 

Voor de indeling van de appartementen werd één of meerdere varianten uitgewerkt, wat reeds de extra mogelijkheid naar interieur vormgeving aantoont. Deze voorafgaande elementen zijn het resultaat van een grondige voorafgaande studie en leiden tot optimaal wooncomfort en een absolute meerwaarde voor de toekomstige eigenaar.
 

  • Detailinfo
  • Bestanden
  • Financieel
3187331
'T Feestpaleis, Kleinschalig Project Centrum Tielt
Gesloten bebouwing
Niet van toepassing
Niet van toepassing
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Appartementproject Te koop
Bewaar

Tielt

Project Te koop
Bewaar

Tielt

Woningproject Te koop
Bewaar

Tielt

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Tielt in je mailbox