Assistentiewoning te koop Veurne Zuidburgweg 56 / 0016

Bewaar
225.000
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Assistentiewoning te koop in Veurne

Gepubliceerd op 11-3-2023

Assistentiewoning met 1 slaapkamer.

Zuidburg is een nieuw topproject met luxueuze zorgflats, de nieuwe trend in wonen.
Deze serviceflat is gelegen in het hartje van Veurne, een bruisende gemeente kortbij de zee. Zo bevindt u zich in een levendige omgeving, vlakbij alle winkels, openbaar vervoer met bussen en treinen en zoveel meer.
De assistentiewoning zelf is gelegen op het gelijkvloers aan de binnentuin. Het beschikt over een aangenaam zonnig terras palend aan een oase van rust en groen en bestaat uit: living - keuken - terras - tuin - slaapkamer - badkamer. Deze flat is volledig voorzien van alle lichtarmatuur, gordijnen en ingebouwde kasten. Momenteel verhuurd aan 750 euro/mnd.
Deze assistentiewoning is immers de ideale formule voor wie een jaartje ouder wordt, actief en zelfstandig wil blijven maar ook de zekerheid verlangt van een woonomgeving met een beetje extra hulp.
Zuidburg voorziet daarom verschillende diensten die het leven aangenamer en veiliger maken. Naast de vaste diensten zoals een restaurant met zonneterras, bibliotheek met zicht op het water en de stad, fitness, noodhulp met interventie, woonassistent en een inwonende conciërge, hebben de bewoners verder de optie om beroep te doen op een kapper, pedicure, manicure, thuisverpleging, boodschappendienst, was- en strijkdienst,...
Waarom wachten om te genieten? En waarop zou u wachten? Tot het onderhoud aan de woning te zwaar wordt? Tot uw gezondheid u verplicht halsoverkop te verhuizen? Laat het werk en de zorgen over aan anderen en geniet van wat echt telt. Van tijd voor uzelf, uw kinderen, uw kleinkinderen. In een prachtige omgeving, waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden, ontspanning, beweging en beleving.

Indeling : Badkamer , Slaapkamer , Toilet , Tuin
  • Detailinfo
  • Financieel
3442110
€ 225.000
2019
83 kWh/m²
icon epc epc_A
38025-G-2015_194/EP02064/E967/D01/SD043
45
/
Woongebied
Niet van toepassing
Ja
/
Niet overstromingsgevoelig

Klasse D

icon P-score

Klasse D

icon G-score
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Assistentiewoning Te koop
Bewaar

Veurne

€ 229.000

Assistentiewoning Te koop
Bewaar

Veurne

€ 240.000

Assistentiewoning Te koop
Bewaar

Koksijde

€ 215.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Veurne in je mailbox

End Code