Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

6 nieuwbouw appartementen te koop in Viane, Edingseweg 537

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Erkende assistentieflats met terrassen in een comfortabel project

Gepubliceerd op 29-11-2018

Nieuwbouw project.

RESIDENTIE DE PASTORIJ herbergt 17 erkende assistentiewoningen met 1 of 2 slaapkamers verbonden met de ruime en lichtrijke circulatieruimte die toegang geeft tot elk appartement en uitkijkt op de binnentuin. Hiervan er zijn er nog 6 assistentieflats en 6 ondergrondse parkeerplaatsen beschikbaar (verplicht aan te kopen). 
Dit schitterende project is gelegen in het groene dorp Viane, deelgemeente van Geraardsbergen, naast de Sint-Amanduskerk. 

Een assistentiewoning is net iets meer dan een doorsnee thuissituatie. Het is een aangepaste en op maat gemaakte woning die rolstoeltoegankelijk is en voldoet aan eventuele (toekomstige) zorgnoden. Er is assistentie en de beschikbare crisis- en overbruggingszorg kan op uw vraag benut worden. U blijft dus uw volledige vrijheid behouden, net zoals thuis.

Een assistentiewoning biedt veiligheid en bescherming. Zo is er een noodoproepsysteem aanwezig, waarbij een zorgverpleegkundige snel ter plaatse kan komen. Als het nodig is, kan de Zorgmakelaar ook snel zorg leveren. Bovendien beschikt een groep van assistentiewoningen over een gemeenschapsruimte waarin de Zorgmakelaar verschillende activiteiten organiseert.
Vraag gerust bij ons meer uitleg over alle diensten die beschikbaar zijn.

In een assistentiewoning is het belangrijk dat u zelfstandig blijft wonen, waarbij zorg op vraag kan aangeboden worden maar niet continu aanwezig is. Bovendien kiest u zelf welke zorgverlener langskomt. Een assistentiewoning beschikt ook over een grote privatieve ruimte, die u helemaal naar wens kan inrichten.

Deze appartementen zijn ideaal voor eigen gebruik (65+) of als investering (12% btw en vrijgesteld van onroerende voorheffing)! 

  • Detailinfo
  • Financieel
1751747
2018
Gesloten
2018
Ja conform
Ja
Ja
Niet van toepassing
Niet van toepassing
50
Nee
Ja
Gemengd woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

project Te koop
Bewaar

Geraardsbergen

Project Te koop
Bewaar

Geraardsbergen

Project Te koop
Bewaar

Geraardsbergen

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Viane in je mailbox