Nieuwbouw project te koop in Vorselaar Oostakker 2

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Energiezuinig wonen vlakbij het Kerkebos

Gepubliceerd op 19-1-2023

Nieuwbouw project.

In het centrum van Vorselaar bouwt Danneels momenteel zes energiezuinige gezinswoningen in hedendaagse stijl. De woningen zijn rustig en familievriendelijk gelegen aan de rand van Speelbos Kerkebos.

De ruwbouwwerken zijn in de eindfase beland. Deze woningen kunnen op korte termijn woonklaar afgewerkt worden volgens jouw smaak en wensen. 

De lichtrijke leefruimte staat optimaal in verbinding met het terras en de zongerichte tuin. Zo geniet je maximaal van de perfecte oriëntatie. Een volledig ingerichte eilandkeuken en badkamer, drie slaapkamers, handige bergruimtes, … 

Een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen én een ventilatiesysteem met warmteterugwinning zijn standaard voorzien. Dat resulteert in een bijna-energieneutrale woning met een aantrekkelijk E-peil.

Jouw nieuwe keuken, badkamer en de vloer- en wandtegels kan je uitkiezen bij onze partners. Ook de aanleg van het terras, de oprit en de carport zijn inbegrepen.

  • Detailinfo
  • Bestanden
  • Financieel
3350798
Halfopen
2023
Zuidwest
Niet van toepassing
Niet van toepassing
/
Niet van toepassing
/
/
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te koop
Bewaar

Lille

€ 495.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Vorselaar in je mailbox

End Code