Kantoorruimte niet te koop Waardamme Kerkstraat 5

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Ruim kantoor / handelshuis met 4 slaapkamers + garage + loods

Gepubliceerd op 7-8-2019

Kantoorruimte met 4 slaapkamers.

Onder de kerktoren van Waardamme ligt deze ruime woning, met een zee aan mogelijkheden. Ze kan fungeren als handelspand, als bureel, voor een vrij beroep of opgedeeld worden in 2 appartementen.
Op de benedenverdieping vinden we momenteel 2 bureelruimtes (die perfect een leefruimte + bureau kunnen worden), een grote keuken, de garage met wasplaats, een kleine kelder, een groot terras (+/- 100 m2) en een loods van 150 m2.
Boven bevinden zich de badkamer (voute - tussenverdiep), 4 slaapkamers, de nachthal, een ruime leefruimte met kleine keuken en toegang tot de enorme zolderruimte.

Het pand moet wat opgefrist en aangepakt worden, maar biedt enorm veel potentieel voor wie ruimte en mogelijkheden zoekt.
Door een vlotte bereikbaarheid via E40, E403 en N50 is dit de perfecte woning, voor wie van thuis een zaak wil uitbaten. Perfect voor een zelfstandige, schilder, loodgieter, dokter, advocaat, boekhoudkantoor,...
De indeling leent zich er perfect toe om de handelswoonst uit te breiden naar de bovenverdiepingen of om te bouwen naar 2 appartementen, kangoeroewoning of groot huis voor een (nieuw samengesteld) gezin.


Indeling : Badkamer , Bureau , Garage , Kelder , Keuken (2) , Nachthal , Opslagruimte , Slaapkamer (4) , Terras , Toilet (2) , Woonkamer , Zolder
  • Detailinfo
  • Financieel
1891115
Bij notariële akte
Halfopen
220,00 m²
454,00 m²
Oost
Ja niet conform
Nee
Ja
596 kWh/m²
icon epc epc_F
201902020002128853RES1
Nee
Gebouwd voor 1962
Woongebied
Niet van toepassing
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Waardamme in je mailbox

End Code