Nieuwbouw appartement niet te koop in Residentie Lucie Waregem

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Ruim appartement (129m²) - 3 slaapkamers - groot terras - St-Eloois-Vijve

Gepubliceerd op 21-10-2020

Nieuwbouw appartement met 3 slaapkamers op verdieping 1.

Dit nieuwbouwappartement is zeer ruim, met een bewoonbare opp. van 129m² en beschikt over 2 slaapkamers, dressing en apart bureau / 3de slaapkamer. Er is een groot , zongericht terras van 20 m² op de achterzijde en een terras van 5 m² op de voorzijde.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van Residentie Lucie, een stijlvolle en tijdloze residentie met 8 appartementen, met aandacht voor optimale indeling, architectuur en oog voor detail en afwerking.
Bij de bouw wordt het akoestisch en thermisch comfort hoog in het vaandel gedragen: hoogrendementsbeglazing, akoestische vloerisolatie, muurisolatie (ook de garages), zwevende vloeropbouw, vloerverwarming,..

Dit appartement bestaat uit een inkom en apart toilet (hangcuvette en handenwasser). De ruime lichtrijke woonkamer gaat over in een cosy zithoek met zicht op het zongericht terras. De volledig ingerichte keuken is van hoogwaardige kwaliteit (voorzien van Siemens toestellen: keramische kookplaat, dampkap, combi-oven, koelkast, vaatwasser). Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met zicht op het terras en 1 op het balkon. Daarnaast is er een apart bureel of 3de slaapkamer, met aansluitend een dressing. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, extra toilet, dubbele lavabo met meubel, spiegel met verlichting. Daarnaast is er een ruime berging / wasruimte. 
Er is regenwater voorzien voor de toiletten en wasmachines.

Badkamer, keuken, vloeren kan u naar eigen smaak kiezen. Er zijn hiervoor ruime handelswaardes voorzien, inbegrepen in de prijs.

De garages achteraan het gebouw zijn bereikbaar via een zijdelingse toegangsweg.
Er is eveneens een gemeenschappelijke fietsenstalling. 

De ligging is ideaal! Met een vlotte verbinding naar Waregem, vlakbij wandel- en fietswegen langs de Leie, goede ontsluiting E17, vlakbij openbaar vervoer, het centrum van Sint-Eloois-Vijve met  supermarkten, winkels, sportcentra, horeca en gemeentediensten zijn op wandelafstand.

Wenst u meer info? Bel (00 05) 6/7 ... (toon) of mail naar

Prijzen excl. kosten. 

Indeling : Badkamer , Berging , Bureau , Garage , Hall/inkom , Leefkeuken , Slaapkamer (3) , Terras (2) , Toilet (2) , Woonkamer , Zithoek
  • Detailinfo
  • Financieel
2314118
Residentie Lucie
129,00 m²
154,00 m²
2021
Zuid
1
Ja conform
Nee
In aanvraag
In aanvraag
40
Nee
Bouw vergund
In aanvraag
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Ja
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Waregem in je mailbox

End Code